28 Şubat 2011 Pazartesi

Cübbesiz Ahmet Hoca ve jöleli Yiğit Usta .

Yeni bir haftaya daha başlıyoruz , cümle aleme hayırlı olsun  .

Gerçi hayırlı olması için bizi sıkan problemlerin birer birer yok olması lazım ama bu mümkün gözükmüyor . Tanrılar sanki Türkiye nin üzerine yağmur gibi bela yağdırıyor .

Problem üstüne problem  , biri biitiyor biri başlıyor  . sağanak halinde  sorun yağıyor . 

'' İyi de , peki başka ülkelerde bu sorunlar yaşanmıyormu  '' dediğinizi  duyar gibiyim . Diyelimki başka ülkelerde de böyle problemler yaşanıyor . başka yerlerde de problemler var diye bizde demi olması lazım ??
Ama tabii bizim indirilmiş %60 daima kötüye bakarak yoluna devam etdiği için  onlar için problemler artık kanıksanmış birer günlük olay gibi geliyor .

Son problem de Basınımızın değerli 2 kalemi ( bence uçları iyice bitmiş gibi )   arasındaki tatlı atışma .  Tabii siz bunu fuzuli olarak değerlendirip kızabilirsiniz .

Hatta ve hatta  '' yakışırmı bu basın insanlarına '' diyebilirsiniz .   Bence yakışır  hemde çok yakışır .. Zaten  böyle seviyesiz yazışmalar olmasa gazate mi alırız  .
Neden gazete alıyoruz  ??   büyük bir kısım Futbol haberleri için ,  bir kısım dağıtılan promosyon malzemeleri için  , bir kısım çöpe  sermek için , bir kısımda  arka sayfalardaki Fıstıklar için . 

Diyeceksiniz ki  '' bu ülkede adam  gibi gazete okuyan yokmu ''  . 
Adam gibi gazete okumak için Adam lazım .    Adam varmı ??   var tabii olmazmı ;  var da bulursanız bana haber verin de gidip bakalım nasıl bir şey ...

Jöleli Yiğit Usta nın  Cüppesiz için ''  bu adam sabah 05.00 te polis tarafından Otekinden alındığı zaman gözyaşı dökmüş  ''  yakıştırması çok yakışıklı olmuş ve bu yorum kendisine çok yakışmıştır .

Cübbesiz Ahmet Hoca  ise meslekdaşı için  '' jöle sürüp yağdanlık vazifesi göreceğine  , dönmeden durmanın nasıl olduğunu öğrensin '' demiş .

Jöleli arkadaşın daha önceleri '' vatan elden gidiyor , tüm malımız mülkümüz gavurlara peşkeş çekiliyor '' derken bugün  nasıl olupta '' RTE bin yılda bir gelir ''  şeklinde yorumlar yaptığına  inanamayan Cübbesiz Hoca  kendisininde  döndüğünü  ama her an tekrar geri dönebileceğini söyleyerek  şöyle devam etti .

  -''  Emniyet birimlerine buradan sesleniyorum ,: lütfen Jöleli kişiyi de sabah tam 08.15- 08.30 arası  evinden alın . Çünki o saatler arasında Jöleleme  işlemini yapmaktadır , görelim bakalım Jölesiz kafayla nasıl karizmayı çizdirecek '' ..

Sabah işlemlerinin  Eteklilerin göreve getirilmemesine kadar devam edeceği  anlaşılmaktadır .

Bazı arkadaşlara göre bendenizin de bir sabah alınma ihtimali  varmış . ...

*************Ben ona buna içmiyorum..Ben sadece şerefe içerim..************

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder