6 Şubat 2011 Pazar

Harika güneşli bir haftadaki beklentiler .

Bu hafta Borsamız  tahterevalli gibi bie aşağı bir yukarı inip çıkacak .
çeşitli kaynaklardan çeşitli haberler uçuşacak . Bu haberlerin büyük bir kısmı Sipekülatör amcalardan kaynaklanacak ve tabii onların bu balon haberlerini belli bir hediye karşılığında  dergilerinde , köşelerinde yayınlayan yazarların da bu hareketlerde büyük katkısı olacak .

Zaten havalarda uçuşan  sipekülatif  balonlar , bir de mübarek arap din kardeşlerimizin ülkelerindeki rejim kaygılarından  dolayı daha da yükseklere çıkacaktır .

e be mübarek şı bizim padişahı dinleseydin ya !  e be kardeşim git artık  ! mısır ordusu darbecilerle kahvaltı etti ! Libya kralı 2. Şubbiluliuma  reform yapacağını söyledi , müslüman kardeşler'in Türkiye deki bağlantılarını yürüten kişinin Altan soyadlı biri olduğu bilgisine varıldı , Yemen de kahve ihracatı yasaklandı , bundan sonra nescafe içeceğiz gibi çeşitli dedikodular zaten çalkantılı borsamızı etkileyecek .

ABD teknoloji endeksi Nasdaq'ın faaliyetlerini düzenleyen şirketin, sunucu bilgisayarlarda 'şüpheli dosyalar' bulunduğunu açıklaması ve olası bir bilgisayar korsanı uyarısı yapması, piyasalarda giderek yaygınlaşan elektronik işlemlerle ilgili endişeleri artırdı.

Bu endişeler bizede sıçrayacak ve tüm yatırımcılar G...korkusuyla hesaplarını bir müddet dondurabilir hatta kapatabilirler . Ama bizim Borsamızda ki teknoloji ABD ye göre çok daha gelişmiştir .
Bizim bilgisayar Haker lerimiz onlarınkinden çok daha başarılıdır .Herhangi bir casusluk girişimi MİT , Asayiş Şube ve gerekli birimler tarafından anında imha edilecektir .

Zaten bu zamana kadar tüm bilgiler çoktan hakerlerin ellerindedir merak etmeyin .. Yıllar önce adamlar onbinlerce kişiden kan örnekleri alıp ABD ye kaçırmamışlarmıydı .
Adamlar bizim gen haritalarımızı çıkarmış ! bırakın  dandik borsa hesaplarını  ele geçirmeyi . 

Umarım bu gen haritasında  büyük bir ihtimalle buldukları  bir yığın kusuru açıklamazlarda  rezil olmayız .
Bu sonuçlara göre   Karadenizliler rum pontuslu  , Ankaralılar misket , Edirneliler çingene , doğu anadolu ermeni ,  güneydoğu  kürt , istanbul romalı  , izmirliler rum , antalyalılar fenikeli veya ceneviz çıkabilirler .
İşte o zaman ayvayı yedik . Türk gibi kuvvetli sözü  nasıl söylenir bilemeyeceğim ..

Bugün Borsa da ne alın ne satın sadece bekleyin . Yarın yeni olaylara gebe bölgemiz .
Unutmayın sabır selametdir .  Sabreden derviş muradına erermiş ..
Politikamız  BEKLE GÖR .  
Tavsiyemiz  Sabah şekeri adlı programı seyretmeniz ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder