24 Şubat 2011 Perşembe

eski ve yeni

Dostlar hepimiz biliriz ki ara sıra bazı şeyleri yenilemekte fayda vardır .

Bunlar arasında en çok değiştirmek istediğimiz şeyler arasında , eğer erkeksek , tomofil gelir . Erkekler için otomobil olmazsa olmazlardandır.  Onlara bebek gibi davranırı , okşar severiz . Sabahları kalktığımız da pencereden bakar öpücükler göndeririz. 

Şoför koltuğuna oturup da direksiyonu tuttuğumuzda sanki sevgilimizi tutmuş gibi oluruz.  Birdenbire içimizi hoş bir duygu seli kaplar ve kendimize güvenimiz artar .

Mesela ben direksiyonun arkasına geçince aslan kesilirim , kendimi bir kral gibi hissederim . Hele bir de  tomofil yeni ve pahalı bir makineyse ..

Biz erkekler için değiştirilmesi önemli şeylerden bir taneside sahip olduğumuz kadınları değiştirmek olur . Tabii  bizler bunu hiç kabul etmek istemeyiz ve bu işi yapanların sonradan görme , varoşlarda yaşayan ve pasaklı buldıukları ve parasızlıktan dolayı sürekli söylenen karılarından  kurtulmak isteyen erkekler olduğunu iddia ederiz ama ......

Gerçek böyle değildir !! hepimiz aynı bokun soyuyuz .
Hatta ve hatta : bence kadınlar bile artık aynı şekilde düşünüyorlar. yani biz eskidik diye değiştirmek arzusundalar .  Onun için ümit edelimde karılarımıza  Pilli Miyango filan çıkmasın . Yoksa kendimizi kapının önünde bulabiliriz .

Bazen karılarımızla bir kavga da şöyle bir tavsiye gelebilir karımızdan ;
    -''  aslanım biz en iyisi biraz ayrı kalalım , sen git kendine bir daire tut , orada yaşa  bir müddet der ;  sende erkeklik ölmedi diye kabul edersin . Akşam eve gelirsiniz , bir  bakarsınızki  kapının önünde karınızın sizin için hazırladığı bir çanta .

 Dersinizki kendi kendinize  -'' ulan bütün eşyam bumu benim .. bu kadar sene bu evde bu kadar az eşya ilemi yaşadım .. ama artık son gelmiştir .Kadın elindeki en değerli malı yenilemeye karar vermiştir . Kadın ayrılmaya karar vermişse o iş Tamam dır .  sefini...dı end...

Dolayısıyla dostlar , artık zaman değiştiğine göre bizim de politikalarımızı değiştirme zamanı gelmiştir . Karılarımızı değiştirmek gibi bir niyetimiz olsa da bunu hiç bir ortamda gündeme getirmememiz lazım .

 Bu konu kadınları çok gıcık etmektedir ve bu yüzden eline para geçen kadın da aynısını yaparak kadınlarında aynı şeyi yapabileceklerini ispata kalkışmaktadırlar .

Değiştireceğiniz çok şey var ;
eski TV  , yeni  TV
eski  koltuk   ,  yeni koltuk
eski   bardaklar   , yeni bardaklar
eski karakter      , yeni karakter

Ama değiştirmesi  kulağa en çok hoş gelen şey belli değilmi ??   Haydi  kızlar Loto ya ..    

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder