4 Şubat 2011 Cuma

Mübarek .

a be mübarek , neden bizimkinden ders almazsın . Yokmu senin elinde sulama sistemleri ,  yeşil biber gazları , coplar . Neden müsaade edersin bu demokrasi isteyenlere .

Onlara demokrasiyi hediye etsen , bu sefer bazı aklı evveller çıkıp ileri demokrasi diye tutturacak . Daha sonra da başkaları çıkıp Hukuk  isteruk diye tutturacaklar . Al başına belayı ozaman .
 Sen istediğin kadar '' kardeşim ne hukuku ; bu zamana  hukukmu vardı , ne güzek gugukla idare  ediyorduk , bırakın şimdi iş çıkartmayın '' deseniz de gene de onlar  mızmızlanıp duracaklar .

Bu arada bir de kadınlar yürüyüşe geçecek ve '' kadın hakları istiyoruz '' diye ortalığı birbirine katacaklar . Mor mor renkli evler , eşit maaş , kendilerine ait soyadlarını devam ettirme gibi bir yığın ipe sapa gelmez  taleplerde bulunacaklar . Hatta ve hatta  imam bile olmak isteyecekler .

be mübarek sen bunların isteklerine önem verme , sakın ola tek adamlıktan vazgeçme . Sana '' halka kulak ver '' diyenler yakında kendileri tek adam olmak için her türlü altyapıyı hazırlıyorlar .

Sen en iyisi kendine güzel bir Firavun elbisesi diktir , halka da 1 file gıda malzemesi dağıt . Otur oturduğun yerde ...
Yoksa oradaki manipülatör ve kumarbaz dostlarımızı  batıracaksın . Zincirleme etkisi yaparak bizede gelebilir bu durum . O zaman biz ne yaparız . eski parayla  300 bilmem küsur trilyon  borcu olan önemli bir spor kulübümüzün  hisse senetlerini almaya ??? talip bu kadar vatandaş ne yapacak .Yazık değilmi onlara ? spekülasyon yapmadan nasıl duracak onlar .

be Mübarek kendine gel ..yoksa Padişahımız dan zılgıt ı yersin ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder