16 Mart 2011 Çarşamba

Ahh Galatasaray vah Galatasaray

Biliyorsunuz uzun bir süreden beri Galatasarayımızın başında bir uğursuzluk var . ve bu bizi çok ama çok üzüyor .
 
Bu konuyla ilgili değil yazı yazmak , düşünmek bile acı veriyor ama  genede bir kaç dakika acı çekmeyi göze alıp  bu konuyla ilgili bir iki satır birşey yazmak istedim . 
 
Doğrusu şu ; çok önemli biriyle yapmış olduğum bir konuşmada Seyrantepe stadının altında fenerbahçeli bir din büyüğümüzün yatırı olduğu bundan dolayı adamı rahatsız etdiğimiz için bize lanet yağdırıdığını söyledi . 
 
Bu tabii benim dikenlerimi tüy tüy etti . Düşünsenize bir kere , Başbakanlık  - Spor Bakanlığı  -  Beden Terbiyesi  Genel Müdürlüğü  -İstanbul Bölge Müdürlüğü - Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Seyrantepe  Telefon Arenası  adlı stadımızın altında  Fenerli bir düşman yatıyor ve Şeytanla bir olmuş bize lanet yağdırıyorlar .
 
Vah vah  vahki vah . Len bulamadınızmı stad yapacak başka yer ! git sen adamın yatırının tepesine stad yap .
 
Zavallı adam aşağıda gürültüden duramıyordur maç günü . 
 
Vallahi ben aşağıda ( uzaylılar gecinden versin )  olsam bende lanet okurdum  ...
 
Eminimki  Amcam aşağıda mağlup olalım diye tapagaz dua ediyordur .  Zaten yukarılarda birileri de bizi yıkmak için  bu sene elbirliğiyle çete faaliyetleri yapmaktalar . 
 
Bu şartlar altında yapacak tek şey , ya buradan taşınmak  , yani stadı başka bir yerde inşa ettirmek . Tabii TOKİ başkanı' nı ikna etmek gerekecek ki bu bayağı zor olabilir . 
 
Hadi diyelim vatandaşı ikna ettik bu sefer önümüzde Başbakan  engeli olacak . Deki onu da aştık ; bu sefer eminim  Ömer Çavuşoğlu engeli ile karşılaşabiliriz .Olmadı başbakana kötü muamele etdik diye ilahi güçler devreye girebilir felan falan ...
 
İkinci alternatif ise stadı kazıp dibindeki nağmerti çıkartıp başka yere gömmek yada naaşını dereağzında bir balıkçı kayığından denize sallandırmak . 
 
uzun lafın kısası  ; 3 seneden beri başımıza gelen tüm felaketlerden  hiç kimse hele hele Başkan Polat hiç sorumlu değildir . 
 
Tek sorumlu altımızdaki  YATIR  ve içindeki KATIR .....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder