4 Ocak 2011 Salı

YUNANISTAN ASE ENDEKSI YENI BIR DUSU TRENDI ICINE GIRMEK UZERE.

05.01.2011
  Yunanistan ın ASE endeksi yeni bir düşüş trendine girmek üzere hazırlık yapmakta .Endeksin son günlerdeki yeni bir dip yapma isteği giderek artmaktadır . Bu arzu ve istek doğrultusunda manipülatör ve kumarbazlarda onun bu isteğini kırmayarak ufak bir hareketle kendisini yerin dibine çakacaklardır .
  ve bu tabiiki hemen domino etkisi yaratacak ; faizler azalacak sonra çıkacak sonra sabit kalacak , gecelik faizler hemen yatıp uyuyacak , döviz acilen yükselecek , ithalat faturası kol gibi börek haline gelecek , Euro bond ların değerleri artacak . kısacası tam bir kaotik komedi oynanacak .
Tahvil ihracına muvaffak olamayan yunanlı palikaryalar çareyi  tefecilerde arayacak  ve yüksek faizleri görünce mastika yapmaya başlayacaklar . 
Euro bölgesinde yeni bir çalkantı yaratacak bu olaylar bizdeki sipekülatör arkadaşları durduramayacak ve onlar İMKB de ayak oyunlarına devam edecekler . 
Sıcak para iyice ısınacak , havalar soğuyacak , cari açık fazla açıkda kalacağı için üşütecek , faizler  SN.Durmuş  Yaşar  sayesinde hükümetin oyuncağı olamayacak , hükümetimiz ise oyuncak olarak  fatoş Oyuncaklarından asker seti ile idare etmek zorunda kalacak .
  Döviz pozisyonları açılırken kapatılamayacak kapanırken ise açılamayacak . 
Bugünkü tavsiyelerimiz ;
  Yapıkredi  AL  , ama 3 dakika sonra hemen SAT .
Bağfaş ı TUT . Gübre  olduğu için çabuk ısınırsa hemen SAT
Karpaz ı AL , ilelebet tut , sermaye yapısı çok güçlü.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder