7 Ocak 2011 Cuma

İşte gene şahlandı İMKB .

Dostlarım hep söylüyorum sizlere İMKB diğer borsalardan ayrıştı diye . Tüm dünyada olan olumsuzluklar bizim borsamızı etkilemiyor ..Aslanlar gibi tapagaz gidiyor .. 
Devlet Bakanı kibar adam Babacan ''  Türkiye de faizin düştüğünü , enflasyonun beklentilerin altında kaldığını , ihracatın hedefleri kırıp geçtiğini ve tüm halkımızın - bilhassa çiftçiler ve işçiler - refah içerisinde yaşadığını ve hükümetden çok memnun olduklarını belirten Ali Bey , bir hadisinde şöyle buyurdu
-''  kimki hükümetden memnun olmaz cehennemde yahudiler ve hristiyanlarla beraber yanar ''

Bu günlerde tedirgin olmanıza gerek yok . Yılbaşı tatilinde  paraları suyu çeken arkadaşlarımız türlü  manevralarla bu paraları geri kazanmaya çalışacaklar ve küçük büyük buldukları tüm kağıtlarda , hareket bereket dir  sözünü  örnek alarak ,  kısa vadeli işlemler yapacaklardır .
 Kısa vade derken yanlış anlaşılmasın isterim ;  kitaplardaki gibi kısa vadenin 3-6 ay olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz . kısa vade bizim arkadaşlar için 1 gündür en fazla ..  1 dakikalık kısa vadeli yatırımlar çok sık görülmektedir ..  Galiba bizim borsacıların KISA  kelimesine alerjileri olduğundan dolayı mümkün oldukça işlemleri daha doğrusu yatırımları uzun tutmaya gayret ederler ..

bugün Finfin i kesinlikle  SAT  , ayrıca Favori istarahat Tesisleri SAT
Tacyo dan kesinlikle  AL  ( Taç yatırım Ortaklığı dünyaca meşhur bir yatırım firmasıdır ve tüm manipülatörlerimizin ve kumarbazlarımız için harika bir kurumdur ...
Gene güzide kurumlarımızdan ETYO  yu da muhakkak AL . 
Gününüz bol kazançlı , yolunuz cennet olsun ..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder