27 Ocak 2011 Perşembe

Bugün cuma , kağıt filan alınmaz derlerse inanmayın .

Dostlar hepinize mübarek cumalar .

Bugünün neden mübarek olduğunu bilen varsa lütfen yorum eklesin  . Sonra mübarek kelimesinin anlamına göre neler mübarektir neler mübarek değildir , bunun da tesbit edilmesinde fayda görmekteyim .

Bunun açıklığa kavuşması ile mübarek kağıtların tesbit edilebilmesi mümkün olacak ve böylece bu kağıtları alarak o kağıtların ait olduğu şirketlere ortak olacak daha sonra şirket  manipülatörlerimiz tarafından çok karlı bir hale getirilince  sizlerde  mübarek kar payları alabileceksiniz.
.
 Bu karlar sayesinde mübarek arabalar , hatta daireler , evler bile alabilirsiniz , hatta ve hatta mübarek Tatil Köylerine bile gidip karşıt cinsler tarafından rahatsız edilmeden yüzebileceksiniz , yemek masasında sırnaşık bakışlar olmadan  afiyetle yemek yiyebileceksiniz .

 Köyün spor mekanlarından hemcinslerinizle tenis  badminton , körebe , saklambaç  oynayabilecek , akşamları kendi aranızda şişe çevirebileceksiniz . 

Tüm bu aktivitelerden sonra  akşam odanızda eşlerinizle veya partnerlerinizle buluşup,kurallara(?) uygun  halvet edebileceksiniz . Bu kurallar için Cübbeli Ahmet Hoca nın kasetlerinden faydalanabilirsiniz .

İşte tüm bu mutlulukları yakalayabilmek için   İ.M.K.B. de yatırım yapmalısınız . 

Alın dostlar alın !!!  dünya ekonomisi  birden bire olumlu sinyaller vermeye başladı . Nasıl olduysa herşey olumluya dönmeye başaldı .

 Mortgage lar artmaya konut satışları yükselmeye başladı . Mortgage kağıtları o harika finans kuruluşları sayesinde tekrar takla attırılmaya başlanacak , ve ikincil , üçüncül piyasalarda aslanlar gibi işlem görmeye başlayacak . Daha sonra bu balon her zaman olduğu gibi patlayacak  ve tekrar başa dönülecek 

Ama başa dönülene kadar vaktiniz bol . Borsamız kazanç kapısı  ve sizleri bekliyor . gel gel gel yatırımcı ..
İ.M.K.B.  de yükseliş başlıyor .

Endeksin devam ettirdiği dip çalşmasından( spekülasyonun sağlam temelleri atılıyor ) çok kısa bir sürede yükseliş bekleniyor ..

Son 4 iş gününde oluşan 64.432 - 66.875 bant aralığındaki dip çalıışması kısa periotlarla olumlu gelişme sinyalleri gösteriyor .
YAŞASIN .  Arada  2 binlik seyir  oluşmaya başlayan FLAMA (??? neyse )  formasyonu ile  yukarı geçilebileceğini  ve bu kırılmanın da günün ikinci yarısında olabileceğini göstermekte .

ÖNEMLİ KAĞITLAR
1. Kiler   .  KilerY  işlem kodu ile işlem görmeye başlayan bu kağıt  İktidara yakın bir anlayışa sahip kişiler tarafından takunyalanan  pardon işletilen bu firmanın geleceği Haziran a kadar harika .
2. Türk Hava Yollları nın 2009 ve 2010 da verdiği 64 adet uçak siparişleri öne çekilebilir . Barcelona - Manchester United ve Wozniacky ile yapılan sponsor anlaşmalarından sonra 2011 için sürpriz anlaşmalar  Fener Patriği Barthlomeos ve yeni dönem starlarından  Cübbeli Ahmet Hoca   olması beklenmektedir .
3. Doğan Holding   AL AL AL  alda gör ..


Sevgiyle kalın ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder