11 Ocak 2011 Salı

AET yolunda borsa hizmetleri ...

Dostlar .

Bildiğiniz gibi Avrupa Topluluğuna girebilmek için çabalarımız kısa bir süreden beri devam ediyor . ( 51 sene )

Bu süre zarfında  gavurlar bizi Gümrük Birliğine sokarak  kazıkladılar ...

İstedikleri malları bedava soktular bize   .yani ülkemize demek istedim . Bize girenler daha başka şeyler .

Bize geçirdikleri şeyler arasında daha değişik mallar ve durumlar var .  mesela bize bir partiyi hediye ettiler ??
    daha sonra ise bağırlarına bastıkları bir öğretmenimizi orada besliyorlar ve daha sonra gönderecekler .

59 senelik süre içerisinde gelen giden tüm fuzuli milletvekilleri aynı senaryo nun parçası oldular ve fasılları açtılar kapatamadılar , kapatılanların arkası açık kaldı   falan filan . Hiçbir allahın kuluda çıkıp biz artık domalmayacağız bıktık bu işten demedi . Neden demedi ??  belli  babası 150 ..

Geçenlerde boşbakanamız  Türkiye uçuyor dedi . bu hikaye bana olmayan Hezarfen şeker ahmet Efendi nin Galata Kulesinden uçma masalını anlatıyor ..ee hadi uçalım hep beraber  540 milyar dolar borç la hep beraber uçalım ..

Ama her zaman dediğimiz gibi çıkmayan candan ümit kesilmezmiş  .
81 seneden beri bir şekile sokamadığımız Eğitim , Adalet , ekonomi  , bürokrasi  gibi bilumum fuzuli sistemler düzelince bizde belki düzelme yoluna gireriz . gerçi zihniyet çarpıklığının düzelmesi epeyce  bir zaman alır ama genede çok da umutsuz olmayalım . Başımızda RTE var  daha sonra hocaefendi . İman gücüyle yapılamayacak hiçbirşey yoktur .
Bu ahval ve şerait içinde dahi vazifemeiz bol bol hisse senedine yatırım yapıp kalın amcalara hizmet etmektir . yarın sabahtan tezi yok hemen Galatasaray  kağıtlarına hücum edin . destek 359  , direnç 440 . amaaa 440 ı bir aşarsa  780 e kadar yolu var .
Daha sonra  döviz alırsınız  , döviz çıkınca satar , altın alırsınız , olmadı arsa alın , ormanları yakın arsa yaratın üzerine ev yapın  nasıl olsa sonunda B2B sayesinde af çıkar ve tapu bile alırsınız ..
Seçime kadar tavsiyemiz  iman ve inanç dolu şirketlerin hisselerinde kalmanız ...
sağlıcakla kalın ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder