22 Temmuz 2011 Cuma

Otel 1882 ile ilgili tatil şikayetleri.

Butik Otelinizde yaşadığımız  olayları  aşağıda bulacaksınız . En kısa zamanda düzeltilmesini rica ediyoruz .

1. Havuzun fayansları masmavi idi . Her atladığımızda sanki gökyüzüne uçuyormuşuz gibi geliyordu. Seneye renkli fayans istiyoruz.
Bu yüzden Şirin Hanım dün bütün gece, balkonda uzaylıları bekledi.

2. Havuzun etrafındaki ağaçlar yem yeşildi. Kendimizi  Pirene Ormanlarındaki  Tarzan, Jane ve  Çita zannettik . Kızım hala maymun sesleri çıkartıyor. şikayetçiyiz

3. Sabah kahvaltıda verilen reçeller  o kadar lezzetli idilerdiki bize İstanbul da reçel yapan kadını kovdurdunuz .

4. Yasemin lerin altında cesetini bulduğumuz  az beslenmekten öldüğü anlaşılan Cırcır böceği Kazım'ın cenaze masrafının tarafıma gönderilmesini rica ederim .

5.   Bundan sonra börtü böceklere daha iyi muamele edilmesini bekliyoruz .

6. Klimalarınızın çok sessiz çalışmasından şikayetçiyiz . Çalışmıyor diye  her gece 4-5 defa kalkıp çalışan klimayı kapatdık ve sıcaktan isilik çıkardık .

7. Sakızlı simir bulunmaması (!)  bizi üzdü. 

8. Otomfilimiz güneş altında park etmekten rengi siyahtan gri ye dönüştü . Son gün otopark ta tanıyamadığımız için çalıntı ihbarı yaptık ve tabii sayenizde rezil olduk .

9.  Lal alt tire otuzbeş alt tire  nokta hotmayıl nohta kom  garip adlı bayanla  geceleri baca gibi tüten Karafatma Hanım a  biz giderken yalandan da olsa gözyaşı dökme zahmetine katlanmadıkları için teessürlerimizi bildirmekten mutluluk duyarım duyarsın duyar duyarız duyarsınız duyarlar .

10.  Otelinizde çekavt yaptığımız sırada arkadan sözüm ona uğurlama amaçlı  dökülen bir kuyu su otomfilimizin eksoz borusundan girerek tüm motora sirayet ederek  paslanma sorunu açtığı gibi , arka koltukta uyuyan kızım boğulma tehlikesi geçirmiştir.

11. Bunun haricinde  fuzuli güleryüzünüze cevap vereceğim derken ağzım kulaklarıma vardı ve 1 hafta öyle kaldılar . Şirin Hanım ın bundan böyle her sabah güleryüzle beni uğurlamasını beklediğimi söyledim ve  anlamını pek çözemediğim bir yüz ifadesi ile karşılaştım . El hareketinden bahsetmek bile istemiyorum .

12. ABD li dört bayanın otelinize ben ayrılmadan bir kaç saat önce gelmeside bir hayli manidardı .Gelmek için benim gitmemi mi beklediler, yoksa bunu otel yönetimi mi organize etdi? halbukim ben türk misafirperverliğinden örnekler sunmak için kendimi feda etmeye bile hazırdım .

Umarım tüm yukarıda bahse konu şikayetleri en kısa zamanda düzeltirsiniz .
Yoksa gene geliriz .

NOT: Şömineli oda da yatırdınız ama zahmet edip bir kova kömür bırakmamışsınız !!

Orada iken şikayetlerimizi dile getirecektik ama, karşımıza diktiğiniz  o iri kıyım 2 adam yüzünden tırstık .
Seneye mahalleden Tanju ağbimi getireceğim .Benden 3-5 cm daha uzun  ve bale yapıyor .

1 yorum: