25 Temmuz 2011 Pazartesi

HAFTA BAŞIMI , SOĞAN BAŞIMI ?

Değerli okurlar .

Bu hafta en enemli konu, iflas etmiş olan eski Dünya Ekonomik Sisteminin malum ırkın gözü doymazları ve onların bir kaç bin adet, çeşitli milletlere ait yandaşları tarafından yapılacak yeni manipülasyon, spekülasyon ve epilayonlarına şahit olacaksınız .

Tüm dünta milletleri borç içinde yüzerken Yunanistan a verilen kredinin gazıyla tüm sipekülatör arkadaşlar faaliyete geçecekler ve keselerini doldurmak için binbir çeşit fırıldak yapacaklar.

İnanmazsanız, bu akşam yükselen ve düşen hisse senetlerine dikkatlice bir göz atın .

Göreceksiniz ki bu hisse senetlerinin sahipleri şirketlerle ilgili ne bir haber , ne bir iyileşme ve kötüleşme , ne de bir yayın göreceksiniz .

Sorın kendinize " bunların neden yükseldiğini " . Hiçbir cevap bulamayacaksınız .

Cevap belli: manipülasyon .

Dünya ekonomisindeki tüm ülkelerin borçları belliyken ve bu borçların nerelerden alındıığı belli değilken, siz kıçınızı yırtsanız hiç bir ekonomik soruya cevap bulamayacaksınız .

Zaten cevap da yok .

Bundan sonra cevap da bulunamayacak ve ilelebet çöküş devam edecektir .

Sizlerde oturup  tanrıya dua edip, işlerinizin başarılı olmasını dileyeceksiniz .

Onunla da yetinmeyip, tanrıya sizi başarılı kılma operasyonu sırasında yardımcı olmak amacıyla kıçınızı yırtacaksınız .

Tüm dünya ülkeleri borçlu bunlara ABD 7 trilyon  dolar , Caponya  4trilyon dolar da dahil . Dıolayısıyla sürekli yükselen bir cari açık endişesi yaşamaktayız .

Herkes borçlanıyor. Ama kimden ?? 

İşte bu soru cevapsız kalıyor . Eğer tüm ülkeler borçlu ise bu ülkeler bu borçları kimden alıyorlar .

Ben size söyleyeyim !  Uzaylılardan .

Siz ister inanın ister inanmayın . Benden söylemesi . Bu ortaya çıktığı zaman, gözlerinizi palamut görmüş kızıl sincap gibi açıp  " aaaa vallahi haklıymışsın " demeyin .

BU hafta sipekülatör kişi ve kurumlar mevcut durumu daha da kötü göstermek için ellerinden gelen tüm gayreti gösterecekler ve döviz-altın-faiz adı verilen  BALAAM * üçgeni nin içinde her zaman olduğu gibi bitmek tükenmek bilmeyen bir para hırsıyla dünyanın tozunu attırmaya devam edecekler .

Elalem allahın petrolünü , doğal gazını size istediği fiyattan geçirecek, sizin zorlukla biriktirdiğiniz paralarınızı alıp tepe tepe kullanacaklar, olmayan paraya endeksli hazine bono su denilen tuvalet kağıtlarını birbirlerine satıp satıp paralar kazanacaklar, binbir türlü fırıldak çevirecekler, Siz ise bitmek bilmeyen dua mırıldanmaları eşliğinde para kazanmaya çalışacaksınız . caartttt.

Neyse çok da üzülmeyin canım, alllah herşeyin iyisini bilir .Her işte bir hayır vardır . Allahın dediği olur .Bakın oğlunu bile görevlendirmişti bir zamanlar ama Balaam  ve ekibi  onu perth'e çıkarttılar .

Diyorlar ya Hazreti İsa geri gelip dünyayı kurtaracak diye ! Biraz sabredin ya patlamayın . eli kulağında, ha geldi ha gelecek .

Gelecek de;  istermisiniz o da, beleş paranın tadına bayılıp  Balaam ve ekibine katılıversin .

Siz bugün altın alın altın , 2 gün sonra karlı satar , bono alırsınız 1 hafta sonra da onu satın yerine petrol alın . Paranıza para katın. Haa arada yutkunmayı unutmayın,  kursağınızda kalmasın .



* BALAAM ibranicede hırs ve tamah şeytanı dır .
            Dünyamızda binlerce yıldır, sorunsuz bir şekilde faaliyetlerine devam etmektedir. Her geçen gün yardımcılarının sayısı artmaktadır . Yani artık Çete haklinde sürdürmektedir çalışmalarını bu Balaam denen arkadaş .. Etrafınıza şöyle dikkatlice bir göz gezdirirseniz, çete üyelerinden bir dolu görürsünüz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder