7 Ağustos 2011 Pazar

DÜNYA EKONOMİSİ NASIL BATTI.

NAPOLYON  demişki:
 “ Eğer bir hükümetin finans politikası bankerlerden ödünç almaya endekliyse,  o takdirde finans kuruluşları memlekrtin kontrolünü elinde tutar.  Çünki borç veren, borç alandan daima üstündür.  Finanscılarda vatanseverlik yoktur ve hepsi karaktersizdirler. “

İşte buradan yola çıkarak tüm dünyadaki, finans kuruluşlarının nasıl fütursuzca dünyanın finans sistemiyle oynadığını görmeye çalışalım .

Zaten Dünya demek ABD demektir . ABD ekonomisinin daha doğrusu finans politikalarının kimler tarafından yönetildiğini daha doğrusu arsızca sömürüldüğünü gelin hep beraber inceleyelim .

Yanlışsın diyen var ise, bu kıymetli yorumlarını yazmakta özgürdür.

Federal Reserve Bank denilen kuruluş ABD hükümetine sürekli borç vermektedir ve 9 finans şirketinden meydana gelmektedir .

 $1. Rothschild Banks of London and Berlin
$2. Lazard Brothers Banks of Paris
$3. Israel Moses Seif Banks of Italy
$4. Warburg Bank of Hamburg and Amsterdam
$5. Lehman Brothers of NY
$6. Kuhn, Loeb Bank of NY (Now Shearson American Express)
$7. Goldman, Sachs of NY
$8. National Bank of Commerce NY/Morgan Guaranty Trust (J. P. Morgan Bank - Equitable Life - Levi P. Morton are principal shareholders)
$9. Hanover Trust of NY (William and David Rockefeller & Chase National Bank NY are principal shareholders).

Tüm bu kuruluşlar Yahudi asıllı kişiler tarafından kurulmuştur.

Bu kuruluşlar Amerikan finans sistemini Kumarhane ye çevirmişler, bunun sonunda bir çok kriz baş göstermiştir.
Maalesef tüm bunlardan ders almayan ABD aynı sisteme devam etme temayülü göstermektedir . Barrack Obama bu konuda bir şey yapmak arzsundadır ama Yahudi Lobisi tüm gücüyle Obama ya karşı cumhuriyetçileri kullanarak baskı uygulamaktadır .

Tüm dünya ülkelerine karşılığı, para basılmadan ödenemeyecek hazine bonoları gibi bir yığın saçma kağıt verip, para toplayan ve borçlanan ABD sonunda kendi ipini çekmeyi başarmıştır . 

ABD ekonomisinden trilyonlarca doların nereye gitdiği ise aşikardır .

Büyük Ortadoğu Projesi doğrultusunda Ortadoğuda savaşlar organize edilmekte ve İsrail ve Kürt Devletinin ortak menfaatlerine uygun olarak, Fırat ve Dicle yi kapsayan eski Mezopotamya topraklarını ele geçirme planları devam etmektedir.

Bu projenin eşbaşkanı da başbakan RTE’dir ve bunu defalarca beyan etmiştir.  

Vatanperver, sadece kendini ve ırkını düşünmeyen, dünyanın iyiliği için uğraşacak kişiler  finans dünyasının başına gelene kadar, durumumuz boktur, huzur ve barış yoktur.

Moody’s ABD nin notunu düşürür, hisse senetleri düşer, borçlanma faizi yükselir . Yukarıdaki Finans Kuruluşlarına hakim arkadaşlar gene ABD hükümetine yüksek faizle borç verirler, ucuz hisse senetlerini toplayıp daha sonra karlı bir şekilde satarlar .
KUMARHANE  devam eder .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder