13 Ağustos 2012 Pazartesi

TİYATRO SEZONU AÇILDI , HAYIRLI OLSUN .


2012-13 Futbol sezonu , daha doğrusu  Futbol Tiyatrosu açılmak üzere .

Tüm takımlar büyük mangizler harcayarak  bir yığın komedyen satın aldılar veya kiraladılar .

Hele hele 2 kulübümüz var ya , öyle paralar harcadılar ki , 40 sene avrupa şampiyonu olsalar bu borçların altından kalkamazlar .

Ama zaten ödeyecekleri de yok.

Çok yakında bir af çıkar bu kulüpler bu borçlardan kurtulurlar nasıl olsa .

Ama esas problem bu değil tabii ki.  Bu iki takımın idareci arkadaşları , daha ligler başlamadan atıp tutmaya , birbirleriyle uğraşmaya başladılar bile .

Umarım çok kısa bir zaman içerisinde şöyle gözlerimize layık bir takım olaylar vuku bulur ve kan akar ki , arkadaşların aklı başına gelsin .

Zannediyorsanız yanılıyorsunuz . Adamlar, vampirin kandan beslendiği gibi .  şiddetten besleniyorlar adeta .

Gerçi ben memnunum bu gidişattan çok memnunum , çünkü yazılarımla taraftarları provoke etmeye , onları küfür etmeye zorlamaya bayılıyorum .

Kısacası bende şiddetten , küfürden beslenmekteyim .

Hepinizin allah belasını kahredip , kafanıza üst direği düşürsün .

Hakemlerimiz her sene olduğu gibi bu sene de yanlış ve taraflı kararkarıyla hepimizi zıvanalarımızdan çıkaracaklar ve İDDİA , SPORTOTO gibi kumar oyunlarında bazı vatandaşlara avantaj sağlamaya devam edecekler .

Sorabilirsiniz ; sporda kumar olur mu diye .  Evet bal gibi olur . Bu kirlenmiş , kumarbaz , dolandırıcı , hırsız , vicdansız insanların hüküm sürdüğü  bu coğrafyada  herşey mümkün .

Hayatlarında ellerine , ilkokulda ki Tom Amca'nın kulübesi hariç, kitap almayan , dizi film için canlarını vermeye hazır , ellerinde cep telefonları tüm gün full sms hizmeti veren bu cahil cühela takımından , sporun kardeşlik, mertlik olduğunu anlamalarını beklemek hayalciliğin ötesinde polyannacılık olurdu.

Kendi fikirlerinden başka fikri kabul etmekte zorlanan , kendilerini herşeyi iyi bildiğini iyi yaptığını savunan zavallıların , başkalarının başka takımı tutmalarını kabullenemeyecekleri  kadar bnormal bir durum olamaz .

Şike , teşvik  gibi  ahlaki unsurlarla teşvik-i mesai de bulunan arkadaşlar bu senede faaliyetlerine  , futbol öküzleri birbirlerine saldırıp , kafa göz yarmaya  devam edeceklerdir.

Ben de kaburga seven bir sporsever olarak , gerekli istihkakımı rakip seyircilerden almak için çaba harcayacağım .

Erzurum da başlayan savaşın tüm hatlarda devam etmesi dileğiyle tüm futbolseverlere kavga, husumet , kanlı maçlar dilerim .

Beni ve takımımı sevmeyen ölsün .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder