27 Ağustos 2012 Pazartesi

BAK BEŞAR ÇOK AYIP EDİYORSUN .

Başbakanımız  Suriye de olanlardan dolayı o kadar üzüntülü bu kadar üzüntülüdür ki , sıhhati bozulur ve sonunda kolon kanseri teşhisi konur .

Tüm ülke gözyaşlarına boğulur . Üzüntüden yataklara düşer yalaka arkadaşlar .

Başabakan Tayyip Bey , Suriye deki olayların taa  baba Esad zamanından beri devam ettiğini bilmediği  için , daha doğrusu İmam Hatip Liseleri müfredatında bu konular okutulmadığından dolayı , Beşar Esad ile kanki olmuşlardı.

İçtikleri su ayrı gitmiyordu . Hatta Emine Hanım  Esma Hanım'ı okadar sevmişti ki bazı konular konuşmak için sürekli telefon ettiğini söyleyip duruyordu .

Fakat nedense Esma Hanım bir türlü bu çağrılara cevap vermiyordu .

Halbuki hangisi önemliydi !  Memleketin savaş durumumu yoksa Emine Hanım'ın telefon çağrılarımı .

İşte bu ayrımı yapamadığından memeleket meselelerini Emine Hanım dan daha önemli gördüğünden dolayı Emine Hanım 'ı çok kızdırdı . O da gidip cezvesi Tayyip Bey'e Beşar ile bozuşmalarını söyledi . Yalnız bunları söylese hadi neyse  , bir de Suriye de muhalefetin  baskı altında olduğunu söyledi.

Suriye deki rejimin alevi olduğunu ve zavallı sunni lere baskı yaptığını , bu şartlar altında tüm sünnilerin birleşerek Suriyede ki rejime savaş açması gerektiğini anlattı .

Tabii eşi ve çalışma arkadaşları da durumu değerlendirip Obama dan gelen emirler eşliğinde bu işe bulaştılar .

Epeyce atıp tuttular , TV lerde Suriye yi tehdit etdiler . Muhalefete yardım ettiler ,söylendiğine göre silah gönderdiler .

Derken Esad kızdı ve Uçağımızı düşürdü . Bizimkiler atıp tutmaya devam ettiler. Sonunda Katar Emirini okadar kızdırdılarki , adam  "size daha para göndermem , kesinizi sesin, kafa ütleyip durmayın " dedi .

Sesler pat diye kesildi . Daha doğrusu kesilir gibi oldu . Ama arada sırada bizim zevat gene atıp tutmaya , tehdit etmeye devam ettiler .

Esad " haa öylemi , alın o zaman " deyip PKK kozunu kullandı ve gene tonla ölü verdik .

Şimdilerde arkadaşlar ABD ye ve tabii canciğer dindaşları İsrail lilerle yeni anlaşmalar peşinde olup , " nasıl olsa da şu Suriye yi istila etsek " diye  çeşitli planlar yapmakla meşguller .

Bu arada bebeler okula başlamak üzere .

Sünni zevat için "  Çocuk tek ayak üzerinde durabiliyorsa okula "
                        " ayağı yere değiyorsa kocaya "  düsturu geçerli olmaya devam etmektedir.

Bu arada şunu da unutmamanızı tavsiye ederim . " Eğer Esad bu savaşı kazanırsa , işte o zaman papaz durumları hasıl olacak , ve yaz günü hepimizin annelerine kar yağacak " .

Yaşasın kar ve kardan adam ama tabii sünni ise .. Alevi filansa erisin gitsin ..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder