7 Ağustos 2012 Salı

FIRÇA NASIL KAYILIR ...



Eğer sahip olduğun değerlere sahip çıkmazsan tehlike geliyor demektir.

1923 yıllarında sana bahşedilen demokratik haklardan , bu hakların sana kazandırdığı çağdaş eğitimden vazgeçersen burnun boka girecek demektir.

Hele hele medeni bir insan gibi özgürlüğünü savunan , bilimi rehber alan bir kişi olmaktan uzaklaşırsan sadece burnun değil tüm vücudunla moka gireceksin demektir.

Bir de buna binlerce yıl hür bir ırk olarak yaşadığını unutup ona buna uşaklık yapmayı eklersen , sonun gelmiş demektir.

Rehberin sadece bir kitap ise , işte bir kitap kadar adam olursun .

Irak denen peşmergeler ülkesinden 2 adet peşmerge  yıllarca terörü desteklerler , sana hakaret edip dururlar , senin yanında olduklarını söyleyip , kuyunu kazarlar.

Sen ise onları ülkeye davet edip cumhurbaşkanın ile beraber çok iyi ağırladık diye övünürsün .

Derken , İslamiyetin yeni halifesi olacam diye tutturursan ve dünyayı egemenliğine alan ABD + İsrail 'e  kendini peşkeş çekersen , onların emirleri doğrultusunda onu bunu tehdit edersen , onlarda gelip senin uçağını düşürürler ve bunu açık açık korkusuzca itiraf ederler .

Sen ise acizliğinin vermiş olduğu salaklık ve dengesizlikle  ne yapacağının bilemezsin ve Genelkurmay'a  " uçağın kendi kendine düştüğünü söyleyin " diye tavsiyede bulunursun.

O beğenmediğin Suriye ,  " koca Türkiye " ye tokadı basar .

Eğer sen hala o koca burnunu  boka sokmaya niyetliysen ve  " Şamar Oğlanı "  etiketini çok beğenmişsen  ve tokat yemeye devam etmeye niyetliysen , buna cevap hemen gelir .

Bu sefer İran Din Cumhuriyeti  öyle bir Osmanlı Tokadı atar ki , itin dötüne girersin ve umarım bir daha da oradan çıkamazsın .

Yok eğer hala akıllanmadıysan ki ben  kendine geleceğini hiç zannetmiyorum , o zaman da baş patron  Obama , bir adamını gönderip yeni emirler verir .

Eğer Kol Böreğini sadece sen yapıyorum zannediyorsan yanılıyorsun .

Irak , Suriye , İran da yapıyorlar ama onlarınki midene kötü oturdu değilmi .

Demekki neymiş ? etrafa caka satarken arkasını getirip getiremeyeceğini düşünecekmişsin .

Demekki neymiş ?  1 kitap yetmezmiş .

Çok kitap okuman gerekiyormuş . Bilhassa çağdaş  ilim ve bilimle ilgili kitapları okuman gerekiyormuş .

Yoksa ensenden Osmanlı Tokadı eksik olmaz .

Biz buna Fırça da diyebiliriz .

Hangisini arzu edersen onu al sayın Halife.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder