1 Mart 2012 Perşembe

UZAYLI BİR KOCA BAKIYORUM AYOL ..

Biliyorsunuzdur , son zamanlarda uzaylı görme modası başladı .
Birgün geçmesinki , bir vatandaş ortaya çıkıp uzaylılarla ilgili bir masal anlatmasın .
Caminin minaresini teğet geçenlerden den , lunaparkın üzerinde dolaşanlara  kadar çeşitli ebatlarda ve renklerde UFO lar görülmekte .
Ufku biraz daha geniş olanlar  UFO nun durup bir dünyalıyı gemilerine alıp götürdüklerini  söylemektedir.
Biraz sansasyon yaratmak isteyenler ise UFO yu  ve içindeki uzaylıyı bile  gördüklerini söylerler , hatta onu tarif bile ederler .
Birde akli dengelerinde ufak arıza başgöstermiş olan,  biz buna tırtmak diyoruz , kişiler vardır . Bunların senaryosu değme film senaryo yazarlarına taş çıkartacak şekildedir.
Bu dünya vatandaşları uzaylılar tarafından yataklarından kaçırılıp başka bir gezegene götürülmüş orada incelendikten sonra geri getirilmişlerdir .
Onlarla aynı sofrada  kahvaltı edip onlara domuz jambon ve yumurta pişirenlere bile rastlanmıştır.
Geri gelenlerden ve sigortaları ciddi anlamda  hasar görenler  geri gelirken yanlarında hediye bile getirdiklerini anlatarak  garip şekilli bir taş veya taştan mamul bir heykelcik  gösterirler TV kameralarına .
Ama şurası bir gerçekki tüm bu arıza arkadaşlar  tanımı yapılımış bir çok psikolojik hastalığın farkında bile değildirler .
Son zamanlarda bizde de bir takım kadınlar uzaylılara ciddi anlamda takılmaya başladılar 
Bilhassa 50 üstü yaş grubuna  dahil olan bu kadın vatandaşlarımız  , '' ortada erkek kalmadı  '' diye sürekli şikayet ederek  mutsuzluklarını dile getirmektedirler .
Halbuki ortada erkek de var kadın da var . Olmayan şey  insanların doyumsuzlukları , beğenmemezlikleri , şımarıklıkları  ve kendilerini çok mükemmel zannetmeleri .
Tabiat kanunlarının gereği yer çekimi kuralına bağlı olarak  yere yaklaşan ve  anatomik zeminlerinde kırışıklıklar  gözüken bu kadın vatandaşlarımız  , nedense  kendilerini görmeyerek  ,elin adamlarına kulp takarlar .
İşte bu koca gezegende , hayatlarını paylaşacak bir erkek  bulamayan bu kadınlarımız son çare olarak  erkek bir ev hayvanı ile hayatlarını devam  ettirmeye karar verirler .
Ama bu hayvanları gezdirecek sabırları  olmadığı için apartman güvenlik görevlilerine emanet ederler .Belli bir süre sonrada uygun bir yere bırakırlar  zavallıları .
İşte bu yalnızlık şarkıları söyleyen bu geçkin kadınlarımız son zamanlarda modaya uyarak uzaylıları görmeyi bir tarafa bırakın onları  çeşitli yöntemlerle çağırmaya , davet etmeye başladılar .
Arabanın içinde görenlermi istersiniz ,  yaya geçidinden geçen uzaylı gördüklerini söyleyenlermi  istersiniz , yazlıkda kumsalda beraber yürüdüklerini iddia edenlermi istersiniz   gırla gidiyor .
Hatta ve hatta  çöpçatanlık sitesi kurup uzaylıları üye yapıp , bu müşkülpesent kadın vatandaşlara uzaylı partner  ayarlayan siteler bile kurulmuştur . 
Ha unutmadan şunu da ilave etmem gerek ; uzaylılar tarafından tecavüze uğradığını anlatan manyaklar bile vardır . Bence onlar öyle olmasını arzu edip , hayalinde bu  güzel olayı canlandıranlardır. 
Yani çok yakında , artık erkek bulamıyorum demeye paydos . Uzaylı erkekler pek yakında sinemamızda ..
Siz gene uzaylılarla halvete giren kadın vatandaşların maceralarını  izlemeye ve gülmeye devam edin ...   
Yeni Eğitim Yasasını yapanların uzaylı olduğu da gelen bilgiler arasında . Bu, topluma uymayan saçma sapan yasayı yapanların kesinlikle dünya dışı varlıklar olması gerekiyor.
Uzaylılar sizden razı olsun .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder