21 Mart 2012 Çarşamba

DENİZ FENERİMİ , EL FENERİMİ YOKSA KURBAĞALIDERE FENERİMİ ?

Sayın Ali Koç Beyefendinin FB_GS maçında GS yardımcı antrenörü Hasan Şaş'ın kafasının yarılması ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklama tüm hayalperest senaristlerimizi olduğu gibi beni de harekete geçirdi , kısacası dürttü .
Arkadaşa göre " Hasan Şaş'ın yaralanma olayı bir muamma " idi . 

Geçenlerde sosyetenin çok becerikli dedikodu kuşlarından biri ile ufak bir cik cik yaptım ve bana şunları anlattı .
Yapmış olduğum araştırma sonucunda Hasan Şaş Beyefendinin  2011 basımı 1 TL tutarındaki madeni parayı kasten adam yaralama amacıyla kendi kafasına fırlattığı ve bunun sonucu olarak kafasında zedelenme ve akabinde kanama hasıl olduğu anlaşılmıştır . 

Araştırmamı derinleştirmem sonucunda,  bu 1 TL lik madeni paranın GS nin eski başkanlarından olan bir beyefendinin FB ye komplo amacıyla Arena Stad'ının otoparkında park halinde bulunan Renault marka bir otomfilin içinde, kırmızı kadife bir kutu içerisinde Hasan Şaş'ın bir yakınına teslim etdiği anlaşılmak üzeredir. 

İstanbul Enmiyet birimlerinin yapmış olduğu derin takibat sonucunda Renault marka arabanın plakası tesbit edilmiştir. 

Bu plakalı otomfil'in sahibinin 12.02.2012 tarihinde Aziz Yıldırım'ın ikametgahı olan metris Cezaevinde görüldüğü tutanağa geçmiştir. Bu Renault daha sonra  Tüpkafa nın ofisine uğramıştır . Şoför mevkinde oturan 50 yaşlarında kişi elindeki kadife kutuyu burada Tüpkafa'ya teslim etmiştir. 

TFF başkanımızın UEFA başkanı Platin beyefendi ile yaptığı uzun konuşma sırasında, içinde suçlu 1 TL yi Platini ye verdiği zannedilmektedir. 

Bu kutunun eski GS Başkanı nın eline nasıl geçtiği ise meçhuldür. 

Hasan Şaş adlı antrenörün kendi kafasını yardığında ısrarcı olan Koç , 1 TL nin adli tıbba götürülerek , parmak izi ve DNA testlerinin yapılmasını talep etmiştir.  

Kendisiyle görüştüğümüz Hasan " ağbi olurmu ya ben hiç Hasan Şaş gibi bir adamın kafasına para atarmıyım " dedi. 

Konuşmasına devam eden Koç , aynı kırmızı kadife kutunun 2006 yılında , Denizli de görüldüğünün kendisine bir dost tarafından bildirilmesi üzerine Denizli Enmiyet Kuvvetlerine  soruşturma dilekçesi vermiştir. 

1 TL nin yargılanması için savcılığa da dilekçe veren Koç " bu işin takipçisiyiz ,peşini bırakmayacağız , Hasan Şaş'ın  1 TL yi kendi kafasına atarak yaralandığında ısrarcıyız " demiş ve sinirden önüne geleni tos atmıştır. 

1 TL için arama emri çıkarılmıştır.. 
 

1 yorum: