25 Mart 2012 Pazar

PLATINI YE 10 SORU.

Çok sevgili ve saygıdeğer bir spor muhabirimiz Altan Tanrının bir başka Kulu , yılların vermiş olduğu engin tecrübesi ve Fenevbahçe Kulübüne olan sempatisi ile cesaretlenip UEFA Başkanına bir kaç soru sormaya karar vermiş.

Taraftar gruplarının liderlerinden ve yakın dostlarından edindiği tüyolarla bu çok çarpıcı soruları hazırlamış .

Bu sorularda emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara saygı ve sevgilerimizi sunarız .

Sayın Platini,

Önce selam eder , yüce tanrıdan sağlık afiyet niyaz eylerim .

Bildiğiniz üzere FB Kulübü uzun bir süredir bazı cemaatler tarafından  " ele geçirilme " operasyonuna maruz kalmıştır .

Bu doğrultuda tüm devlet kurumlarının katı baskısı altında sarsılmakta ve tüm bireyleri hapislerde çürümektedir.

Yargının pek işlemediği ülkemizde maalesef kulübümüze ağır haksızlık yapılmaktadır . Zat-ı alinize 2006 yılında  Kulüp Başkanımız Aziz bey amcanın yazıdğı mektuba hala cevap vermemiş bulunuyorsunuz . Aşağıdaki soruları ilaveten soruyorum ve eski mektuba verdiğiniz cevap ile beraber en kısa sürede iadeli taahüt lü mektup ile FB kulübüne ulaştırmanızı rica ediyorum .

1. Siz kimsiniz ? bu mevkiye getirilirken kimler tarafından desteklendiniz ? bu desteği verenler arasın da  malum kulüb varmı ?

2. Bu malum kulübün sahip olduğu çok önemli bir Eğitim Kurumunun başında bulunan ve fransızcayı çok iyi konuştuğu bilinen kıraç toprakların has adamı sizi herhangi bir şekilde destekledimi ?

3. 1836 yılında Kolombiya da oynanan ve deplasman takımının 20 sayı farkla galip gelerek şampiyon olduğu basketbol maçı incelemeye alındımı ?  Basket potalarından birinin 3 cm daha dar olduğu iddia edilmektedir.

4. 1918 yılında Gana da askeri rejimin desteklediği Ugumba kabilesinin desteklediği Bongobongo takımı , diğer kabileye bağlı takım  karşısında tankların gölgesinde maç yaptımı yapmadımı ? yaptıysa siz nerdeydiniz ?

5. 1936 yılında  Japonya ile Güney Kore maçının son 80 dakikasında, her iki tarafta nasıl olsa üst tura çıkıyoruz kendimizi yormayalım diye , bırakın yürümeyi iskemlelerde oturarak maçı tamamladılarmı tamamlamadılarmı ?

6. Bokludere Tesislerinin yanında yıllardır bok akıtan ve tüm FB camiasını derinden kokutan  " Boklu Dere'nin " ıslah çalışmalarını baltalamaya çalışan malum Kulüp hakkında soruşturma başlattınızmı ?

7.  Marsiya ve Milan nasıllar? kendilerine sevgilerimi iletiniz . Umarım her ikisinin de işleri iyi , sağlıkları mükemmeldir .

8. Taraftarlarımız Develi Et Lokantasında  Gs için  " ananın a.ı Galatasaray" diye bir pankartı 4 saat boyunca basına sergilemişlerdir .   Dünyanın en centilmen taraftarı olan bu taraftarlarımıza Ödül vermeyi düşünüyormusunuz ?

9. Yöneticilerimizin polisteki 100-200  telefon konuşmasının  şaka amaçlı yapıldığının tarafınıza bildirilmesine rağmen , İstanbul Emniyet'i  ve CIA için soruşturma başlatacakmısınız ?

10.  Biz sizi çok seviyoruz , siz bizi seviyormusunuz ?  Bizim sizinle Kurtuluş Savaşında Kahramanmaraş ta nasıl beraberce çarpıştığımızı unuttunuzmu ? unuttuysanız bizi çok üzersiniz.

Sizin muhteşem "rahmetli yaprak " vuruşunuzu hiç bir zaman unutamayız .  Ama av mevsimi sona erdi , lütfen bundan sonra ülkemizde ava çıkmayınız . Çünki cezası çok ağır . Kuş başına 1000 Tl ceza kesiyo belediyeler .

Lütfen başka ülkelerde avlanınız .
Ama  "oltayla balık tutacağım " derseniz , buyrun Makineli Olta benden . Beraberce Aşiyan'a gidek .

Rastgele ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder