13 Mart 2012 Salı

BİLİN BAKALIM HANGİSİ DAHA YARARLI GİBİ GÖZÜKÜYOR ?

Bugün 14.Mart .

Her gün olduğu gibi yepyeni bir gün .

Dünya insanlarının bir kısmı uyandı , bir kısmı , siz bu yazıyı okurken , uyanıyor olacak, bir kısmı da ilerleyen saatlerde uyanacak .

Ama tüm insanlar yepyeni umutlarla uyanıyor olacaklar .

Aynı zamanda bugün, Dünya Pİ günü olarak kutlanıyor . Pİ sayısını bilmem hatırlayabildinizmi .

Bir dairenin çevresinin çapına bölümü ile elde edilen sayı yani 3,14159265 diye giden ve hayatımızda inanılmaz önemli bir yeri olan sayı dır .

Arşimet Beyefendi tarafından MÖ 212-287 yılları arasında bir tarihte keşfedilmiştir .

Tüm dünya ülkelerinden böyle hayati önem taşıyan icatları olan mucitler, bilim adamları olmuştur . Tarih bıyunca bilim adamları , insanlığa katkı sağlamak için yeni buluşlar yapmışlardır .

En önemlisi kafa patlatmışlardır .

Türk ırkı olarak veya müslüman kültürünün içinde yaşayan biri veya birilerinin bir icatını hatırlarmısınız ?

Bence boşuna uğraşmayın, çünki bulacağınızı zannetmem . Çünki siz maalesef kendi ırkınıza karşı taraflı davranıyorsunuz .

Türklerin tarihe geçecek ve insanlığa, daha doğrusu muhtaç insanlara fayda sağlayan inanılmaz  buluşları vardır da nedense nankör insanlar tarafından göz ardı edilmektedir, önemsenmemektedir.

Evet bu müthiş buluşlardan biri ;  4+4+4 denen mucizevi icatdır .

Zaten tarih boyunca müthiş buluşlara, icatlara imza atan  mucitlerin yetişmesine sebep olan eğitim sistemimizin , bundan sonra büyük bir adım atacağına şahit olacaksınız .

Bu sistem sayesinde zıplar adımlarla ilerlediğimizi göreceksiniz. Belki size rastlamaz ama 3000-5000 seneye kadar ülkemiz " küçük amerika " olacak .

Ne diyeyim, yeni sistem " memleketimize hayırlı , uğurlu olur inşallah "

Eğer 1923 den beri dindar nesiller yetiştirme konusunda daha duyarlı olmuş olsaydık , çok daha ileriye gitmiş olacaktık ya neyse .

Tanrıya emanet olun .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder