22 Ocak 2012 Pazar

UÇUÇ BÖCEĞİ NE OLUR BENİM ÜSTÜMDE KAL ..

Yepyeni bir haftaya başlıyoruz.

Umudumuz varmı ? çoğumuzun olmadığı bir gerçek .

Tanrı, bize yardımcı olurmu ?  ııh . Dünya nüfusu 1 milyara dayandığında güç bela başa çıkıyordu . Şimdi hayatta ilgilenemiyor .

Bıraktı bizi kendimizle , kendilerimzle başbaşa , omuz omuza , kolkola .

Tabii bu şartlar altında yapılacak en iyi şey . İlim ve Bilim'e kol kanat germek . Bilim le kolkola girmek .

Girdin girdin , giremedin doğru Falcılara , büyücülere ve sanki kaybolmaya yüz tutmuş batıl itikatlarımıza geri dönmek .

Sabah yataktan kalkarken soldan kalktınızmıydı boku yersiniz . Sabahtan akşama kadar bir aksilik bir aksilik , tabii bu karakterinize uygun olarak işlerde boklar .  Onun için kesinlikle sağdan kalkıyoz.

Doğru banyoya. Ne yapıyoruz ? önce sağ elimizi yıkıyoruz , sonra sol elimizi .

Saçlarımızı tarıyoruz ama  dökülen saçları toplayıp biritiriyoruz . O saçları biz ölünce yakınlarımız mezara gömmesi gerekiyor . Çünki , kıyamet gününde o saçlar tekrar kafatasalarımıza uygun merciler tarafından ekilecek .

Aman, sakın saçlarınızı sokağa atmayın , cinler musallat olur , benden söylemesi .

Ulemalardan tarifini aldığınız uygun bir duayı kahvaltı eşliğinde ( tabii kahvaltı edecek vaktiniz var ise )  okuyun  ve SAĞ ayağınızla bereket duası eşliğinde ev kapısından çıkın .

Bahçeden geçerken 4 yapraklı yonca bulmayı deneyin . Uğurlerın en bereketlisidir  bkz:Garanti Bankası  yıllık hesap cüzdanı ücreti, havale ücretleri gibi bilumum metodlar.

Yakınınızda tren geçidi var ise muhakkak altından geçin . Talebeyseniz sınıfınızı geçersiniz , derslerinizde muvaffak olursunuz . İş insanı iseniz işleriniz iyi gider .

Sokakta komşu veya esnaf elinizi sıkmak isterse muhakkak sağ elimizi uzatıyoruz . Sol eli şeytan sıkar .. görürsünüz o zaman nasıl el sıkılıyormuş .

Plakası 13 olan otobüs , dolmuş taksi kullanmıyoruz .Son yemeği unutmayın !!

En kısa sürede bir hoca bulup bereket duası okutuyoruz ve muska haline getirdiğimiz versiyonu nu boynumuza , diğerini işyerimizde kapının nah tam karşısına asıyoruz.

Sakın ha kendiniz bu duayı okuyup , tanrıdan yardım dilenmeyin , kabul olunmuyormuş . İllahiki aracı kullanılacak . Hocanın sakalının en az 10cm uzunlukta olması ve dua yazılmadan önce yukarıdan aşağı sıvazlanması lazım .

Dükkanınızı , bereket dışarı kaçıp gitmesin diye , dışarıdan içeriye süpürün .

Çaycıya acele bir sade kahve söyleyin .

Falınıza baktırın muhakkak . Tüm mahalleler falcı bacılarla dolu .

Söyledikleri , uygunsuz , saçma sapan , size iyi gelmeyen şeylere kesinlikle inanmayın , kesin Şeytan'ın parmağı vardır.

Güzel dilekleri alın ve arkadaşlarınıza anlatın , gerçekleştirmek için çırpının .

Size iyi bir hafta diliyorum .

Haa unutmadan söyleyeyim , eğer sakallı iseniz ve sakalınıza böcek kaçarsa hemen kesin , yoksa cehenneme yol olur .

Demedi demeyin !!   

Bu söylediklerimi lütfen gırgıra almayın . Bir ara bana uğrayında size üzerime konan uğur böceğini japonla nasıl yakama yapıştırdığımı göstereyim .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder