27 Nisan 2012 Cuma

İNSAN HAKLARI DENEN ŞEY KULLUKTA VARMIDIR.

İnsan Hakları  diye bir şey tutturmuş insanlar .

Neymiş insanlarında hakları varmış , insanların demokrasilerde bir takım özgürlükleri ve buna bağlı olarak bir takım alacakları varmış .mış mış

Bilhassa bu hristiyan toplumlarında bu  İnsan Hakları denen zırva had safhaya ulaşmış .

İnsanlar çılgınlar gibi , devletten hesap soruyorlarmış. Sürekli devleti rahatsız ediyorlarmış ve yeni taleplerde bulunuyorlarmış .

Bu yetmiyormuş gibi , bir de Avrupa İnsan Hakları Mahkemesini kurmuşlar ki burada hakları yenildiği zaman hesap soruyorlarmış.

Bu gavur kardeşlerimiz, zahmet edip gelsinler de  buradaki İnsan Hakları kavramının nasıl içinin boşaltılıp, yerine hadislerle doldurulduğunu görsünler .

Bizden biraz ders alsınlar .

Bakın dün adalet bakanımız Sadullah beyefendi AİHM nin çok fazla konuda yetkili kılındığını , olur olmaz konularda ahkam kesmemesi gerektiğini söylemiş .

AİHM nin iç hukuk yollarında mağdur olan vatandaşların haklarını  savunmak için AİHM ye başvurduğunu , mahkemeninde çok çabuk karar verdiğini söylemiş .

Sayın Bakan , adam olun da vatandaşlarınızın haklarının yenilmemesi için mahkemelere çeki düzen verin , insanların yıllarca mahkeme kapılarında süründükten sonra  adalet mekanizması tarafından ezilmesine mani olun ondan sonra ahkam kesin .

Neymiş AİHM aceleci davranıyormuş . Yok ya herkes enayi sen akıllısın .

10 sene olmuş iktidara geleli. Ne yaptınız Hukuk pardon Guguk sistemini düzeltmek için ? .

Siz istiyorsunuz ki insanlar kadıya gitsin yada şeyhülislam efendiye . , onlar bir karar versinler , oldu bitdi.

Şeriatın kestiği parmak  acımasın . Allahın kulları bıraksın bu insan haklarını filan kulluk etsin .

Olur canım , başka ??

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder