4 Nisan 2012 Çarşamba

BİR ZAMANLAR BİR TOPRAK PARÇASI VARMIŞ ...

Herhalde heeya en azından okumuşsunuzdur .

Taş attığı için Pozantı hapishanesine konan çocuk'u. Bu çocuk , hapishane müdürü olacak öküzün kendisine kızıp gene hapisanede bulunan ve yaşça daha büyük olan Özgür adlı çocukun koğuşuna koyduğunu ve Özgür'ün de bu hediyeyi reddetmeyip çocuğun ırzına geçtiğini umarım biliyorsunuz dur.

Bilmiyorsanız yazılı basında daha önceki günlerde çıkan yaazıları şöyle bir okumanızı rica ediyorum.

Adalet Bakanlığı da derhal soruşturma açtı.
Sonra kendisinin de “taş atan” sanıklardan biri olduğu anlaşılan Özgür, “tecavüz” suçundan tutuklandı.
Daha sonra ne oldu peki?
Pozantı mağduru çocuğu da “korsan gösteriye” katılmaktan tutukladılar.
Buraya kadar " tecavüz hadisesinden " başka bir şey göremediniz gibi geliyor değilmi .

Tecavüze uğrayan ve taş atmaktan başka suçu olmayan çocuku aldılar hapisaneye koydular . Halbuki bu durumda böyle bir çocuku hapisaneyemi gönderirsiniz yoksa yaşadığı tecavüz travmasını unutabilmesi için hastaneye mi .
Şu garabete bakın ; bu çocuku taş atı diye hapisaneye koyan devlet baba , onu orada koruyamadığı gibi , tecavüzden sonra tekrar hapise atıyor . 
Sonra TV lere çıkıyorlar Devlet güçlüdür , devlet gereğini yapar, devlet vatandaşlar için vardır diye boş boş ötüyorlar.

Al size Devlet, tepe tepe kullanın ..  Bu mu ulan devlet ? 

Siz şimdi merak ediyorsunuzdur , bu zavallı çocuku Özgür denen tecavüzcü Özgür'ün odasına hediye diye sunan sapık hapisane müdürü  ne oldu diye . 

Adalet (!) Bakanlığı bu konu ile ilgili hiç bir açıklama yapmadı henüz . Sapık müdür ortalıklarda dolaşıyordur herhalde . Aman otobüse filan bindiğinizde arkanıza dikkat edin .  Devlet T-shirt lü biri gelip size yaslanabilir .

Küçücük bir çocuğu koruyamayan , korumak isteyenlere provokatör diyen, vicdanları acıları görmeyen  , 4+4+4 diye tutturmuş, dinini dayatmaya çalışan insanlardan  ne beklersiniz bilmem ama .

Benden sıfır ..

Hatta nakıs 15.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder