25 Nisan 2012 Çarşamba

DOKTORLARI NEDEN ÖLDÜRMELİYİZ..

Çünki onlar hayatlarını, hepimizin sağlığı daha iyi olsun diye dirsek çürütmek yerine, muayenehanelerinde 2 tık tık 1 reçete ile  adam kazıklamakla geçirmiş  insanlardır.

Çünkim onlar merhamet duygularının ağır basması gereken bir iş sahibi olduklarını unutarak işlerini savsaklamaktadırlar.

Çünkim onlar sağlık ve afiyet dağıtma gibi kutlu bir göreve sahip olduklarını unutarak , bir an önce akşam olup da evlerine kaçmak isteyen insanlardır.

Çünkiciğime onlar şifa verdiği inanılanla insanlar arasında aracı olmaları gerekirken işlerini savsaklamaktadırlar.

Çünkü onlar vicdanlı olmak ile soğukkanlı olmak arasındaki dengeyi bir türlü kuramayan insanlardır.

Çünkim onlar hayat ile ölüm arasındaki ince çizginin farkında olamamış , olsalarda buna önem vermemiş insanlardır.

Çünki onlar "insan" ile "insanlık vasfını kaybetmişler " arasında ayırımcılık yapan insanlardır.

Çünkü onlar arabalarını satarken " doktordan " başlığı altında ilan vererek diğer insanlardan avantajlı duruma geçen insanlardır.

İşte yukarıda bahse konu karakteristik özelliklerinden dolayı, tüm doktorları- istisnalar kaideyi bozmaz-  Taksim veya Sultanahmet Meydanlarında sallandırmak  gerekir.

Olmadı en müsait bir köşede kıstırıp, hacamat etmek lazım .

Ellerinize sağlık..

1 yorum:

  1. ben jinekolog doktor kağan kocatepe. bu yazdıkların terbiyezlik sınırlarını aşıyo. klavye arkasında delikanlılık yapmak kolay. erkeksen gel bi gün, yüzüme söyle. terbiyesiz herif. IP numaranı aldım zaten. Seyrantepe civarındasın. bulacağız ama seni, avukatıma haber verdim. münasebetsiz herif.

    YanıtlaSil