24 Aralık 2010 Cuma

Yaşasın Borsamız toparlanıyor..

Dostlar .
Herzaman söylediğimiz gibi gene tekrarlamakta fayda görüyorum ; bizim Borsamız diğer borsalardan farklı olarak değişik dinamiklerin etksindedir . Hiçbir allahın kulu İMKB de danseden manipülatörler ve Kumarbazların  bu işi bilmediğini spekülasyon yaptığını söyleyemez. Onlar kendilerini uzun yıllar ekonomik konularda yetiştirmiş , toplumumuzda hiçbir zaman eksik olmayan yüksek ahlak değerleriyle donatmış , Yahya , Hasbi , Mesut , Nazlı , Şevki , Necmettin  ve bunlara benzer yüzlerce mümtaz insanlarımızı örnek almışlardır .
Damarlarındaki asil olduğu söylenen kanıda yakıt olarak , bu engin bilgi ve deneyimlerini İMKB için kullanmışve kullanmaya devam etmektedirler . Dolayısıyla korkacak bir durum yoktur . .
 Tüm dünyada kaygıyla takip edilen ekonomik veriler ,birden bire düzelmiş ve herşey yoluna girerek dünya ekonomisi tekrar yukarı doğrultuda bir ivme kazanmıştır . Bunun nasıl olduğu konusunda hiçbir bilgi bulunmamaktadır . Yukarıdan biryerlerden yardım gelmiş olabileceği ihtimali değerlendirilmektedir.
Kişisel hayatlarımıza olduğu gibi bu seferde ekonomimize yardımcı olmak için tüm güçlerini seferber ettiği anlaşılan Tanrımız yüce milletimize karşı kadirşinaslığını birkere daha göstermiştir , allah ondan razı olsun .
  Mübarek Noel bayramı münasebetiyle avrupa ve dünyadaki  manipülatör ve kumarbaz kardeşlerimiz tatilde olduklarından dolayı oralardaki spekülatif şakalar bir müddet yapılamamaktadır.
 NTV ve CNBC-e  ve daha bir sürü TV kanalındaki değerli ekonomist arkadaşlarımız bugünde bizi aydınlatmak için vargüçlerini ortaya koymakta ve tüm dünyadaki  gitdikçe kötüleşen olumsuzlukları aktarmaktadırlar . Gerçekleri aktararak moralimizi bozmaya çalışan bu arkadaşları itidale davet ediyoruz .
Ama hiçbir güç bizim Manipüloş ve kumarbazları durduramaz ve durduramayacaktır . Onlar tüm güçleriyle çalışmalarına devam edeceklerdir . Siz yeterki inançlı olun , tüm kötülüklerin üstesinden gelebilirsiniz ,  durmak yok , yatırıma DEVAM . 
Noel Bayramınız mübarek olsun , cepleriniz parayla dolsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder