16 Aralık 2010 Perşembe

ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY OLUMLU YÖNDE İLERLEYECEK .

Değerli yatırımcı Dostlar .
Selamünaleyküm

Yepyeni bir gün  daha başladı . gerçi başlayalı çok oldu ama bizim Denizli horozu dün akşam alemi çok geç bırakmış olacak ki sabah da 9.30 gibi ötmeye muvaffak oldu ve tabii bizde geç katılmış olduk İstanbul hayatına .
Yumurta  savaşlarının sonucunda başlamış olan Hukuk daha doğrusu Guguk  mücadeleleri son hızla devam etmekte olup en son olarak Egemen Barış adlı mebus arkadaşımız takım elbisesindeki yumurta lekesinden dolayı Yumurta yı hediye eden kızımızı affetmeyeceğini beyan etti . Halbuki mütedeyyin bir vatandaş olarak kendisi çok iyi bilmesi gerekir ki - hatta bu konuda değerli insan , din alimi , müteşebbis tüccar  Cübbeli Ahmet Hoca nın bile muhteşem bir yorumu vardır  - 1 sevap 10 günahı götürürmüş . yani tanrı nın bile affetmeyi görev bildiği bu durumda kendisinin aynı şeyi yapmaması nasıl izah edilebilir .

İşte bu memleket için çok önemli konu ile bilimsel çalışmalar tartışmalar devam ederken  bunlardan kendisini sıyırabilen ve  Mübarek Noel bayramı için gerekli olan parayı bulabilmek için  her zaman olduğu gibi Borsamızı mesken tutan arkadaşlarımız ABD deki çikolata satışlarındaki patlamanın dünya ekonomisine olan olumlu katkıyı hesaba katarak alıma geçecekleri bariz dir. .

Noel Baba nın İMKB yi ziyaret etme olasılığının bulunduğuna dair söylentiler üzerine yabancı yatırımcılarda bunu fırsat bilerek  küçük çapta da olsa alımlara başlamış gözükmekteler . Noel için  uygun olan hisselerin başında KARPAZ , Carreforsa , mikros , POAS  , KENT  gibi tüketicilerin yoğun bir şekilde satın alacakları ürünlerin üretici firmaları gelmektedir .

Gümrüklerde bir sorun olmadığı takdirde Rusya ve Ukrayna dan ithal  edilecek ürünlerle yoğun bir satış patlaması yaşayacak olan KARPAZ  hisselerinde %10a varan artış beklenmektedir .

Dün gelen satışlar herkesi şaşkınlığa uğratmıştır . Herşeyin bu kadar negatif gitdiği dönemde Borsamızın  hainler  ve kendini bilmez bir takım karanlık kişiler tarafından ihanete uğraması düşündürücüdür. Kurt puslu havayı sever tezinden yola çıkarak bol bol alım yapmak için her zaman olduğu gibi Tren in son vagonuna dalan sade vatandaşlarımız  maalesef bu hainlerin oyuncağı olmuştur .  Bu tren in bir yere gideceği yoktur , raydan çıkmak üzeredir , sıcak para el yakmaktadır , paraya doymak bilmeyen ve cennet için para biriktiren müslüman arap dostlarımız sayesinde petrol fiyatları sürekli artmakta ve bizim İthalat ödemelerimiz rekor seviyelere ulaşmaktadır , yüksek  alentrik , telefon , gaz , yakıt , ÖTV , ÖİV lerden dolayı sanayici çok zor durumdadır .
Ama tanrının inayeti ve yardmıyla durmak yok DEVAM  , Borsa da alımlara devam .
Tavsiye edilen hisseler ;
Fenerbahçe , Galatasaray  , Karpaz           AL
Basa ,  Dohol  ,   Sahol  , Erdemir           TUT
Akal ,  Sapsa , Alsa                                SAT
marsa , Bagfas                                       ELİNDE KALSIN
Makine Takım                                       ELİNDE KALDI
Trantürk Holding                                   OKU OKU MİNDER YAP .

Alımlarınız bol ve uğurlu  , satışlarınız mübarek olsun benim aziz yatırımcı kardeşlerim .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder