21 Aralık 2010 Salı

Noelden önceki son komedi.

Dostlar biliyorsunuz haftaya mübarek Noel bayramı ve  huşu içerisinde süslediğimiz Noel ağaçlarımızın ( bazıları islami kesimin olumsuz tepkilerini çekmemek için bu ağaçlara yılbaşı ağaçları dese de gerçek bilindiği gibi böyle değildir. )  dibinde Noel babanın bir sürpriz yaparak uyumadığımız bir anda gelmesini bekleyeceğiz.
 Bence bu Noel Baba denen zat-ı  muhterem  çok çirkin ve şişman olduğu için insanlara korkmasın diye gece yarısı herkes uyuduktan sonra geliyor .
Şişman olduğu ve  bacadan sığmadığı için kapıdan giriyor . peki kapıyı nasıl açıyor ??  büyük bir ihtimale çilingirdir .
peki hiç düşündünüzmü neden herkes kapsının arkasına kırmızı bir çorap asar ?  Bunun hikayesi şöyle ;
çok uzun yıllar önce Noel Baba girdiği bir evede çoraplarını çıkarmış ayaklarının şöminede ısıtırken aile fertlerinden biri aniden uyanır ve Noel Baba çorapsız kaçmak zorunda kalır . O gün bugün Noel baba çorabını gelip alacak diye  , insanlar çoraplarını kapının arkasına asarlar .
  Siz dua  edin ki Noel Baba donunu çıkartıp  kıuçını ısıtmıyordu . O zaman tüm insanoğlu  gece Donlarını çıkartıp kapıya asacaklardı ve dükkanlarda kırmızı çorap yerine boklu Noel Baba donu satılacakdı .. 

  Her neyse biz gene Borsamıza dönelim ; bilindiği üzere ABD ekonomik sisteminin satılık değerlendirme borazanları  olan  S&P , Moody's  2 haftadır harika bir tiyatro sergilemekteler . 1 ay önce dibe vuran ve tüm dünyayı sarsan  İrlanda olayına puan düşürmek yerine saçma sapan yorumlar yaptılar . ne zamanki IMF ve AT söz verdikleri kurtarma parasını serbest bıraktılar ,  değerlendirmeci arkadaşlar İrlanda nın puanını 5 basamak birden düşürdüler .    sizce bu nedir ???? İrlanda nın durumu belli değilmiydi ki bu kadar süre beklediniz .
 SEBEB  belli İrlanda dan rüşvet alamamışlardır !!  tabii irlanda lılar malum ırkdan olanlar gibi şerefsiz olmadıkları için satın alınamadılar .
ÇİN denen   Panda'nın  Rus Ayısı ile ortaklaşa strateji çizerek aralarına Hindistan İneğini de alarak başlattıkları reformist hareketler dünya ekonomisine bir değişiklik getirecek gibi gözükmekte . Umarım en ısa zamanda bizi  ABD yi acımasız bir şekilde kontrol eden malum ırkın sahibi olduğu Değerlendirme kuruluşlarından kurtarırlar .
Bize gelince ; dini bütün devlet büyüklerimizin gayreti ile tez zamanda İslam Ekonomik Topluluğu konusunda yapılacak girişimler ile bu yönde gerçek bir takım oluşumlar göreceğiz . Sünni kardeşlerimizin Şii ler ile aralarını yapmak üzere ismailağa tarikatı ve caferiler devreye girecek ve Nakşilerden aldıkları destekle şafileri de yanlarına alarak hakça düzenin tesisi için yoğun çabalar gösterilecektir.
Böylece İMKB çok daha güçlü  manipülatör ve kumarbazların oynadığı bir tiyatro olacaktır .

Bu hafta için tavsiyelerimiz istediğini AL ve SAT şeklinde olacaktır .  Dirençler dağılmiş destekler yıkılmış olarak spekülatör amcalarımız tarafından bir aşağı bir yukarı şeklinde hareketler gerçekleştirilecektir. Bu hareketler Yılbaşı tatili için gerekli olan paraların tamamlanması ile doğru orantılıdır . Fibonacchi çizgisi nin stochastic yay la kesişme noktasının bizim borsamızla kesinlikle bir bağlanntısı yoktur , tüm dostlarımıza bildirmeyi vazife biliriz ..

1 yorum:

  1. Günceli iyi izlemekte olduğun bu ilk metinleri de zevkle okudum.

    YanıtlaSil