27 Şubat 2013 Çarşamba

YENİ HELAL ÜRÜNLER...


Bildiğiniz gibi, son zamanlarda  taklit ustası insanların yaşadığı Muz Cumhuriyetimizde yeni bir moda baş gösterdi.

Saçma sapan modalara bir yenisi eklendi.

Hemide ne moda ama , tam bir ilkellik örneği. Komedi desem az , dram desem o da az. Artık siz değerlendirin derim

Müslümanlık zaten diğer dinlerin ve bilhassa yahudiliğin devamı olduğu için , bu yeni moda da tabii ki yahudilerden kopya edilmiş.

Yahudilerin başlatmış olduğu bu saçmalık, sadece et , süt gibi temel besin malzemeleriyle sınırlı değil .İsrail denen korsan ülkede şarap bile koşer sertifikasına sahip olabiliyor.

Hahaha siz şimdi soracaksınız ; " ulan şarabın helali olurmu " diye, olur olur .

Eğer şaraplık üzümü toplayanlar, iyi niyetle ve dua ederek toplayınca melun şarap helal oluyormuş .

Hele hele, ayaklarıyla üzümleri ezen kadınlar, ezme işleminden önce abdest alırlar ise o Şarap tam anlamıyla koşer yani helal oluyormuş .

Bu ürünlerin çeşitleri hergün daha da çoğalıyormuş.

Son olarak Çivi, Muz, Ayakkabı da "Helal Ürünler " listesine girmiş.

Helal çivi nasıl olur diye sorduğunuzu duyar gibiyim, eğer çakarken süphaneke okursanız , çivi hem gireceği yere daha iyi girer hemde girdi mi allahın inayetiyle sonuna kadar girdiği yerde helal edilir.

Muz yerken aklınıza kötü şeyler getirmez iseniz, muzu sadece karnınızı doyurmak amacıyla yediğinizi ispat ederseniz o muz size HELAL olur.

Ayakkabı nın helali de olurmu aga saçmalama demeden önce iyi düşünün . Olmaz demeyin olmaz olmaz olmaz . Eğer ayakkabınızın derisi  açık alanda kimyasal gübrelerle beslenmemiş hayvanlardan yapılmış ise ve hayvanlar otlanırken " allahım sana bizi bu güzel otlarla taltif ettiğin için sana minnettarız " diye mırıldanmışlarsa, işte bu şartlar altında giydiğiniz ayakkabı HELAL dir.

Afiyetle giyebilirsiniz patilerinizi. Yok eğer ayakkabilarınız helal değilse, tanrı bir gün size bir çelme takar ki 2 seksen uzanırsınız .

Ha bu arada Helal Kozmetik ürünleri de çıktı. Mihri markasıyla kremler, şampuanlar, losyonlar çıktı .

Bunlarda nasıl Helal  olur demeyin , tanrı çarpar vallahi.

 Çözüm gayet basit; kullanılan hayvan yağları arasında  domuz, kurbağa, tosbağa, börtü böcek olmayacak ve imal edilen ürünler koliler halinde Diyanet İşleri tarafından toplu dua seansına tabii tululur ise bu kozmetikleri istediğiniz gibi uygun yerlerinize sürebilirsiniz

Siz siz olun, bu ürünler helal diye yallah oranıza buranıza sürmeyin. Ne olur ne olmaz ufak bir dua okuyun .

Böylece iki kat helal olur .

Helal olsun .





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder