26 Şubat 2013 Salı

İMKB TİYATROSU ..


Standard &Poor  adlı tiyatro  grubunun ABD nin kredi notunu düşürürüm ha diye korkutması bile Manipülatör ve spekülatör arkadaşları frenleyememiş ve '' bize ne biz batmadan duramıyoruz , kağıt almamız lazım , tutmayın bizi '' lafları arasında alıma geçeceklerinin sinyalini vermişlerdir.
Dolayısıyla  Dow Jones adlı amerikan Kumarhane Şirketi  :

 CUMA GUNUNE KADAR 11.983 YENİ HAFTADADA 12.000 DENEMESİ YAPABİLİR.

Bu deneme ile birlikte Canım Türkiyemdeki Spekülatör ve kumarbaz arkadaşlarda fırsatdan istifade alıma geçip trenin son vagonuna atlamakta uzman olan halk kitlelerinide peşlerinden sürüklüyebilir ve daha sonra aldıkları çok değerli kağıt parçalarını bu kişilere uygun fiyatlara ????? satabilirler ..

Cuma akşamı kendilerinden  Menkul Kıymetli şirketlerin önlerinde
 - '' ne güzel çıkıyordu , durup dururken niye düştü ? ''
- '' ulan  keşke satsaydım , dealer söyledi de ''
- '' ya inbeler gene çaktılar malı bize ''
- '' ben biliyordum bunun böyle olacağını ama Trantürk holding prim yapınca yukarı gidiyor zannettim ''
- '' ulan bu S&P denen iblis şirket durup dururken neden gene ABD nin notunu düşürebileceğini söyledi , altı üstü 2 trilyon dolar borcu var adamların , neki ''- '' keşke Toç Holding alıp 2 kademe üstüne satsaydık , dedim ben sana '
'- '' bir daha buraya uğrarsam ne olayım ''
- '' bu dünyanın çivisi çıkmış  , lanet olsun ''
-'' endeks te destek vardı demedimi bu Dealer aslanım , kıramadık direnci destek çöktü tabii ''
-'' pazartesi asya borsaları da çöker şimdi boku yedik ''
-'' toparlar toparlar , bak ABD de işsizlik beklentisi 640000 idi 639850 çıkmış yani beklenenden daha iyi yani 150 kişiye iş yaratılımış ''
- '' ha bak bu iyi demek dimi ''  .
                  diye sızlanan tonla vatandaşa rastlayabilirsiniz.Kısacası ahlar vahlar ve en önemlisi KEŞKE ler arasında  geçecek yeni bir komedi oyununa daha başlıyoruz .

 RTE  TV lere 13 defa çıkacak  ekonomiden sorumlu Bando eşliğinde hüzzam makamında  derlemeler söyleyecek ,allahın inananların yanın da olduğunundan bahsedecek , allahın izniyle Derecelendirme kuruluşlarının notlarını daha iyi vereceklerini söyleyecek ,

- ''sımsıcak paralar gelmeye devam ediyor ,
 -elektrik özelleştirmelerinden 20 milyar dolar gelecek ,
-daha satacak çok şeyimiz var , allahın izniyle gerekirse %52 in şeyleride satılabilir  ,
-işsizliğe çözüm bulmak üzereyiz  ,
-bando daki arkadaşlarımız çare arıyorlar , bulur bulmaz haber verecekler ,
 -cari açığımız için üzülmeyin üşümemesi için en kısa sürede kapatacağız ''   diye pompalama faaliyetlerine devam edecek .

Nüfusumuzun yarısı açlık sınırında olabilir ama  -''   bakın Borsamız %0.03 oranında yükseldi , hayırlı uğurlu olsun ''  diye moral verecektir.

Devlet İstatistik Enstitüsü ise  Noel ağacı süslemeleri , kedi maması , firkete , prezervatif , musluk contası , bardak altlığı , plastik huni , oyuncak AYI , duvar çivisi , kürdan , uçak benzini , balon , füze tankı, kerhane fiyatları gibi çok sık kullandığımız ürünleri ilave ederek bulmuş olduğu TÜFE oranlarını açıklayarak bizleri mutlu edecektir

.Borsamızda Destek ve direnç birbirine çok yaklaşmış olup bu aralıklarda işlem yaparken dikkatli olmanızı alımlarınızı CNBC-e deki harikulade yorumlara göre yapmanızı tavsiye ederim ..

Bovespa , Merval ve Nİjerya borsalarını takip etmenizde fayda vardır ..

 Haydan gelen huya gider şeklinde düşünen dostlarımızı Tiyatro ya bekliyoruz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder