2 Haziran 2012 Cumartesi

RÜYADA ABDEST ALDIĞINIZI GÖRÜR GİBİYİM, HAYROLA ??


Rüyada abdest alan kişi için genelde yorumlar o kişinin ferahlayacağına işaret eder. 

Kişi aldığı abdestini temiz bir suyla alıyorsa o kişi amacına kavuşacaktır. Eğer abdest tamamlanmamış ise o amaca kavuşulmaz.

 Soğuk ve mahzen gibi bir yerde abdest alınıyorsa, kişi çalınan eşyasına kavuşacaktır.

Abdest her şeyden önce her türlü pislik ve kirlilikten kurtulmak, yani maddî ve manevî bütün pislik ve mikroplardan uzak kalmak için İslam'ınemrettiği önemli bir ibadettir.
Temiz bir su ile abdest alan  amacı na kavuşur. .Eğer su bulanıksa  amacına kavuşamaz.

 Soğuk bir mahzende abdest alan kimse, çalınan eşyasını bulur. . 

Namaz kıldığını gören kimse , keder ve üzüntüden halâs olur ve gamdan kurtulur... 

Rüyada tüccar birinin abdestsiz namaz kıldığını görmesi, sermayesi olmadan mal kazanacağına delâlet eder. 

Rüyada,  kendisini,  abdest alinmasi caiz olmayan diger sivilarla abdest aldigini gören kimse , kötü bir şekilde borçlanacak demektir.

Rüyada sokak ve hamamlarda abdest aldığını gören kimsenin, büyük bir zarara uğraması ve gizlediği şeylerin meydana çıkmasından dolayı rezil olması işten bile değildir. 

Rüyada Sıcak su ile abdest aldığını gören kimseye, üzüntü, keder ve hastalık isabet eder.

Rüyanızda abdest aldıktan sonra elinizle abdest aldığınız sudan içtiğinizi görmeniz; hayır ve hasenata, berekete, hastalıktan şifa bulmaya yorumlanır .

Rüyanızda çarşıda veya hamamda abdest aldığınızı görmeniz; Allahˊın ve meleklerinin gazabına uğrayacağınıza, büyük bir hasar ve zarara maruz kalacağınıza, gizli kusur ve hatalarınızın açığa çıkacağına delâlet eder.

İşte bu gerçekler ışığında siz hala ben namaz kılmam , abdest almam , rüya görsem ne yazar , rüyalara inanmak aptallık diyorsanız ; benden söylemesi , sol omuzunuzda oturan AZRAİL sizinle papaz  oluverir.

Son olarak , ne yapıp edin rüyanızda sıcak su ile abdest alıp , sonrada o suyu içmeyin . 

Bence siz hiç rüya filan görmeyin . Eminim ki rüyanızda  bok görseniz  bir boka yorarsınız ,ertesi gününüz  zehir zindan olur . 

Rüyasız geceler .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder