21 Haziran 2012 Perşembe

KORKAK TAVUK VE NANKÖR KEDİ..


" Çılgın Türkler Kıbrıs " adlı kitabı okudum geçenlerde . 

Eminim ki , birinci kitabından takdir etdiğimiz yazar bu kitabında da gerçek kaynaklardan topladığı alıntıları, gerçek bilgileri kullanmıştır .

Eğer öyleyse , o zaman utanmamız geren bir durum ortaya çıktı demektir.1950 küsurlardan beri  rumlar Kıbrıs da bizim Kıprıslı soydaşlarımıza  tam bir cehennem hayatı yaşatmışlar.


Tabii Anavatan da biz " Çılgın Türkler " her zaman olduğu gibi, tiyatro da temsil seyreder gibi çilgınca  seyretmişiz olanları .

1-2 defa uçakları göndermişiz . Bu seslerden dolayı rumlar çok korkmuş ve saklanmış ama tabii 2-3 gün sonra mezalime devam . 

1974 te nasıl olduysa sabır taşı çatlamış ve büyük bir cesaretle ( nereden geldiyse bu cesaret !! )  Kıbrıs a çıkmaya karar vermişiz . 

O tarihten bu yana da  çılgınca cebelleşip duruyoruz , Kıbrıs'ı bir hale sokacağız diye . 

Yahu kardeşim , kafatasınızın içinde hiç beyin yokmu , göğüs kafesinizin içindeki yürek kan pompalamaktan başka işe yaramaz mı ? .

Bu ülke insanı nasıl bu kadar korkak , pısırık, yüreksiz ve vurdum duymaz oldu ? 

Kur bir KKTC devleti , birkaç dost ülke ( kaldıysa tabii ! ) tarafından rüşvetle kabul ettir , olsun bitsin . 

Önce 3-5 ülke protesto eder , ambargo uygulayalım diye birbirleriyle atışıp tutuşurlar . İnanın 5 sene sonra herşey unutulur , yaptığımız yanımıza kalır . 

Ama bu kadar satılmış insanın birarada yaşadığı , bir yığın menfaatperest, vurdumduymaz tarafından idare edilen bu ülke,  yöneticilerimiz ABD ile kucak dansı yaptıkları için , böyle bir edepsizliğe cesaret edemeyiz . 

Şu kitabı bir okuyun , bakın nasıl türklüğünüzden utanacaksınız .  Utanmadınız mı ?  o zaman Apo denen katili onlarca yıl saklayan Suriye ye kafa tutamadığımızı düşününce utanacaksınız . Yok genemi utanamadınız !  o zaman  Iraklı 2 peşmerge den fırçalar yemeye doymayan ülke olduğumuzu düşünüce utanacaksınız .

Eğer hala utanmadıysanız ki bu çok mümkün , onbinlerce vatandaşımızı katleden PKK teröristlerinin Irak daki kamplarını film seyreder gibi nasıl seyrettiğimizi , ABD müsaade etmiyor diye kılımızı kıpırdatamadığımızı,   tabii dizi seyredip sms göndermekten vaktiniz kalır da algılayabilirseniz , belki utanırsınız .

Hala utanmıyorsanız , utanın be ..

 "O ne ya " dediğinizi  duyar gibiyim .  haklısınız çok haklısınız , 

" Ayakkabı köselesi " durumu..

Kıbrıs Savaşında bize ülkesini açan,ihtitacımız olan her türlü malzemeyi sağlayan , benzinsizlikten yürütemediğimiz gemiler , tanklar , zırhlı araçlar için yakıt sağlayan  Kaddafi ye nasıl muamele  ettiğimizi  bilmem takip edebildiniz mi  ?  

Kediye nankör derseniz , kendinize ne diyeceksiniz çok merak ediyorum .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder