5 Aralık 2011 Pazartesi

ABD den YENİ EMİRLER GELMİŞTİR MUHAKKAK ..

Eminim siz şimdi gene bu konuya değindiğim için kızacaksınız.

Hiç farketmez vallahi. İsterseniz kızın isterseniz bağırın ,ama bu gerçeği göz ardı edemezsiniz.

Evet yeni direktifler geldi .

Hemide bizi hiç sevmeyen, hatta türk düşmanı diye bilinen Biden tarafından .

Tabii protokol gereği yalakalık had safhadaydı . Cumhurbaşkanı nın adama bir sarılışı, öpüşü vardı görmeliydiniz . Sanırdınız ki kırk yıllık dostu . O ne sevgi o ne aşk öyle . Benim bile gözlerim yaşardı .

Bir müddet önce başkakan İsrail Cumhurbaşkanı nı benzetmişti . Ne olur sanki bu seferde bu geri zekalı , içten pazarlıklı türk düşmanı  Biden ide bir benzetselerdi ya .

Ama tabii sıkardı biraz .

Bizim toplumlarda erkeklere mutlak saygı vardır , dolayısıyla  masaldaki erkek olan ABD ye kafa tutmak haddimize mi.

Dünyaya türk usulü islamı , türban ile yaymaya çalışan bugünkü iktidarımız , ABD li yetkililere de Başakakan'ın evinde terlik giydirerek yeni bir zafer elde etti .  İstermisiniz yakında Beyaz Saray'a terlik le girilmeye başlansın ve ortalık baden bıyıklı conilerle dolsun . 

Biden , bizden,  İsrail'e  mutlak sadakat , Ruhban Okulunun açılmasını , Suriye'ye sürekli fırça atılmasını , İran'a yaptırımlara katılmamızı istedi .

Biz ise utana sıkıla , İncirlik teki üsden kalkacak predatör lerin  PKK yı bombalamalarını istedik ama tabii cevap "hayır " oldu . Eminim Biden , insanları bombalamanın kötü olduğunu bile söylemiştir bizim zevat'a .

En önemli ABD talebi ise " yeni anayasa ile dini özgürlüklerin gelişmesini sağlayın " olmuş . Başka konu kalmamış gibi utanmadan bu konuda emir veriyorlar . Tabi bizimkilerin cavabı da " inşallah , her işte bir hayır vardır " olmuştur .

Durum budur . Kocamız yeni emirlerle gelip , stratejik dostluk laflarıyla bizi okşayıp gitmiştir .

Yeni bir durum yok . ABD ye hizmete DEVAM .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder