14 Aralık 2011 Çarşamba

AL SANA KREDİ KARTI + KOL BÖREĞİ PROMOSYON ..

Bankalar ve kredi Kartı soygunları .

Gerçi bu konuya daha önce değindim ama , bu seferki  çok enteresan geldiği için paylaşayım dedim .

Teminat  kelimesinin anlamına yakın bir ismi olan bankalarımız dan bir tanesi , bir arkadaşıma asılmaya başlamış .

Kredi Kartı verebilsin diye  ..

Ama gelin görünki bu işlem tam bir komediye dönüşmüş durumda .

Arkadaşım , kendilerine , sadece Shop&Miles  kartı istediğini başka bir karta ihtiyaç olmadığını belirtmiş .  Ama tabii bu ricası banka çalışanlarının bir kulaklarından girip öbür tüm deliklerinden çıkmış .

Uzun haftalardan sonra önce Bonus Card , arkasından Shop&Miles,  Master Card  , daha sonra hızlarını alamamış olacaklar ki bir de  Shop&Miles  American Express   kart gelmiş .

Üstelik son iki kart  Platinium  olarak gelmiş .
Yani ne gold  , ne Silver   fakat çok özel kişilere verilmesiyle ünlenmiş olan Platinyum  Kart ile mükafatlandırılmış  arkadaşım .

Tabii bana öyle bir anlattı ki ;  duyan  çok önemli bir kişilik zannederdi kızcağızı .

Buraya kadar herşey güzel  gözüküyor değilmi ??

Ama gönderilen bir koli dolusu broşürü okuduğunuz zaman şoke oluyorsunuz . Bizde tabii şoke olduk . O ne  detaylar öyle . Kartı alan  , gönderdikleri kart sayesinde  insanlığın  en yüksek aziz mertebesine ulaştırıldığını filan  zanneder .

VİP salonlarında  ağırlamalardan , yurt dışında spesyal muamelelere kadar bin çeşit los palavros  kolaylık sunmuşlar .

Bütün bunlar iyide , en zor görülen yerde ( daha doğrusu görmemizi istemedikleri bir yer desek daha iyi olur ) kartlarla ilgili bazı rakkamlar var . Bu listeye dikkatli bakarsanız , bu kartların size maliyetlerini görürsünüz .

Bonus  Kart  70 Tl  ,   Shop&Miles  65 TL  . yani kart ücreti .

Durun ; şimdi esas oğlan geliyor .. American Express ile ortak çıkardıkları o harikalar yaratacak  Kartın yıllık ücreti nedir biliyormusunuz ??  Hayatta bilemezsiniz !!  Çünki  ŞAKA gibi ...
300 Amerikan Doları  .... türkçesi  450 TL cıvarında ..    !!!???

Bu bankanın bir şubesine girdik ve  bunun sebebini sorduk . Şubede kimsenin bundan haberi bile yok .   Ama kadıncağız zahmet etdi bir kaç yeri aradı  ve durumu izah etti .:

İnanılmaz  avantajları varmış bu kartın . Ama yurt duşında .  Şimdi arkadaşım bu kartın avantajlarından faydalanıp ,  kendisini  VİP hissetmek için yurt dışına çıkayım bari gibi bir yorumda bulundu ..

Esas  komik olan  şu ki , bütün bu yaptıkları  patırtının neticesinde size verdikleri 3 kartın toplam  harcama bedeli  2000 TL .

Yani 2000 TL lik kredi kartların la ne kadar VİP hissedebileceksen artık .

Ben kıçımla gülüyorum saatlerdir . Arkadaşım yaptığı bavulunu  hayal kırıklığı içerisinde pencereden atdı .

Kendisine , minnettarlığının bir ifadesi olarak  bu bankanın  Genel Müdürünü yurt dışına davet etmesini söyledim  . Sokak kapısını açtı . Hemen anladım ..

Uzaylılar bu bankaları başımızdan eksik etmesin .

Kıçım gülmekten açık kaldı , üşümese filan bari ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder