1 Kasım 2011 Salı

TÜRK GİBİ KUVVETLİ ,ZEKİ ,ÇEVİK VE TABİİ Kİ AHLAKLI (?).

Gazetelerden alıntılar….
---İşte türkün gücü 
--- gururumuz
---Gurbetteki aslanımız
--- Avrupa Türk alıyor .
---Real türk ..
Bunlar son olarak Almanya dan Real Madrid e transfer olan Nuri Şahin adlı topçu için yazılanlar .
Mesut Özil için yazılanları yazmak bile istemiyorum .,Bir dolu  abartı..
Türkiye  nin yetiştirdiği aslan parçasından tutunda , türk ırkının üstünlüğünü  ispat eden kahraman çocuk a kadar bin türlü yakıştırma yapıldı .
Adamların tüm maçları naklen yayınlanır oldu . Milyonlar türk evlatlarını izlemek için TV lerinin başında yemek yer duruma geldiler.
Kimsenin düşünmediği bir şey var !!!
Ya bu adamlar  Almanya da doğdu , alman okullarında eğitim gördüler , alman disiplini , terbiyesi aldılar,  o tartışılmaz alman iş  sorumluluğunu  öğrendiler . Kısacası burada olmayan bir çok meziyetin sahibi oldular .
Tabii öyle yetişince de  çağdaş oluyorsun , medeni oluyorsun . Yaptığın işi doğru dürüst yapmasını öğreniyorsun . Sana para verenlere , senden  başarı bekleyenlere karşı sorumluluğun olduğunu  müşahade ediyorsun .
Mesut kardeşimiz  , zaten zar zor Türkçe konuşuyor .. Zaten de Türk Milli takımında oynamak istemedi . Nedenmi ?  adam kendini alman gibi hissediyor da onun için .
Gelirmi adam buralara !! aklınımı yitirdi çocuk .. Bak geri gelen vatandaşlarımızı görüyoruz .
Arkalarından bir araba laf üretiyoruz . Gazeteciler bir taraftan , magazin basını öbür taraftan .
Hele taraftarların tepkisi  !!!    Adam kafayı yer burada . 
İşte Nihat  , işte Emre  , işte Hakan Şükür Allaha ,  işte Tugay .. Bir kamyon dolusu yazı , eleştiri , yalan haber  , iftira  , çirkef ,  hakaret  .  Adamlar geldiklerine bin pişman olmuşlardır ama nafile bir daha geri gidemediler .  Çünki arabesk müziğe , kebaba  hasret kalıyorlar .
Şunu bilelim : bu gurbetçi adamlar orada doğuyor , büyüyor  , okuyor , çalışıyor ve başarılı oluyor  . Sonra bizim akıllılar  onlara sahip çıkıp  gurur duyuyor .   !!!
Duymayın kardeşim duymayın  gurur murur duymayın bu çocuklarla .  Sizde adam gibi adam yetiştirin . sizin çocuklarınızda gitsinler  başarılı olsunlar . Bu ülke  geniş bir tarla  , 74 milyon ürün var , işleyin onları daha lezzetli olsunlar , daha lezzetli organiklerini yetiştir . Tadlarına doyamasın dünya … 
Şaka şaka  , korkmayın böyle bir şey olmaz  , içinizi rahat tutun …
Sonra , bizim bulduğumuz sistem ,  Müslüman olan Macellan ın kısa yoldan dünyanın yuvarlak olduğunu keşfettiğinden beri ,  en pratik sistem :  al elin  gavurunu , kes çükünü , Müslüman yap , türk adı ver  .
Ver 7,5 lira  hem oynasın hem kaynasın .. 
Didier six = Dündar Siz   ,  Uche Ukechukwu  = Deniz  Uygar    ,Roman Dobrowski  = Kaan Dobra   ,  Richard Kingston  = Faruk Gürsoy   ,  Coulibaly  = Muhammed Doğan  , marco Aurelio  = Mehmet  Yamuk   ,  Yatara = İbrahim Üçüncü   . Şimdide Alex  oldu Alem ..
Bizim korkunç bir projemiz vardı . Bunlara türk ismi verip yurt dışına gönderecektik , ve hem Türk adını yedi dünyaya duyuracaktık  hemde  elde etdiğimiz dövizle Yurt dışında okullar açacaktık !!??
Olmadı  olmuyor .. Ama güleşçilerimiz  Allahın izniyle memleketlerine madalya gazandırmaya  devam ediyorlar . Gerçi Allah eskisi gibi fazla madalya almalarına müsaade etmiyor olsada ...
Durmak yok .. DEVAM  ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder