20 Ocak 2015 Salı

YÖNÜMÜZ KIBLE, YÖRÜNGEMİZ YAMUK.

Sayın boşbakanımız RTE göreve başladığı tarih olan 15.mart.2003 tarihinden bugüne kadar geçen süre içerisinde onlarca  ülkeyi gezdi .

Bu ülkelere giderken yanında götürdüğü gazeteciler ,işadamları , bakanlar üstün vazifeşinaslık göstererek , Türkiye'nin yani cennet vatanımızın itibarını arttırmak için inanılmaz çalışmalar yaptılar .

Bihassa bakanlarımızdan bir çoğunun, ikili ilişkileri daha da ileri taşıyarak , karşı ülkenin bayan milletvekilleri , bakanları , işkadınlarıyla, memleketin bekası  için ciddi yakın markaja girmişlerdir.

Aynı zamanda zorunlu emekli cumhurbaşkanı Hamdullah Gül  de , leyleği havada gördüğünden zaar 4 yılda 89 ülkeyi ziyaret ederek , insanlara Türkiye nin ne kadar demokratik, insan haklarına saygılı , dinine bağlı , iktidarın baskısında olmayan bir insanlar topluluğu olduğunu anlatmaya çalıştı .

Uzaylılar , ikisinden de razı olsun .

Bu 2 vatansever insan Çin Seddinden  Somali ye , Endonezya dan  Cebelitarık'a kadar gezerek bol bol alışveriş yaptılar ..

Ve evet , tüm dünya bizim be kadar kadirşinas insanlar olduğumuzu anladı ve memleketimize her konuda   full desteklerini  vereceklerini söylediler .

 Türk kadınının ne kadar şık olduğunu , giyiniş tarzlarını çok takdir ettiklerini , erkeklerin  BADEM  bıyıklarına hayran kaldıklarını , muhalif  terbiyesiz gazetecilerin , profesörlerin  hapse tıkılmalarının ne kadar haklı olduğunu belirttiler .

Türkiye deki  " demokratik açılımın " mucizelerinden ne kadar memnun olduklarını söylediler .

Kısacası tüm dünyayı gezen  devlet büyüklerimiz  Fransa Soykırım Yasası meselesinde  bu gezip tozduğu ülkelerin insancıklarından beklediği desteği  aldımı ??

Aldı da, baba yı aldı galiba .

Demekki neymiş ,  " Hatice'ye değil Netice'ye  "  bakacakmışsın .

Hani  nerede o desteklemekten bir hal olduğun müslüman arap din kardeşlerin??

Sen sen ol Atatürk' ümüzün laflarını o saksı kafanın bir tarafında sakla , belki arasıra lazım olur , şimdi olduğu gibi ,

"Ne arabın yüzü , ne Şam'ın şekeri " .

Hadi bakalım iktidar yalakası basın , ne yazacaksınız şimdi .  Ne oldu o yere göğe sığdıramadığınız iktidarınızın size pompaladığı , " herkes bizi, Yükselen Yıldız Türkiye'yi  hayranlıkla seyrediyor "   Balon'u .

Patlatırlar balon'u adamın elinde böyle ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder