6 Eylül 2012 Perşembe

TANRI MI BİZİ YARATTI , YOKSA SUPANGLEMİ FOTON KUŞAĞINA GİRMEK ÜZERE ..

" Astronomi ve astro fizik ile uğraşmayan , dolayısıyla FOTON KUŞAĞI konusunda anlatılanları özümlemekte zorluk çeken arkadaşlarımız için , bu konuyu gayet basit bir şekilde izah edip , telaş edilmemesi gerektiğini anlatmaya çalıştım . 
Uma
rım , yaşadığımız evrende böyle olayların olabileceğini , endişelenmenin yersiz olduğuna sizi ikna edebilirim . "

Foton kuşağı ilk kez ingiliz astronom Edmund Halley (1656-1742) yılında Pleiades takımyıldızlarını kuşatan gazımsı bir kuşak olarak gözlendi (Halley kuyruklu yıldızını da keşfeden astronom). Fredrick Wilhelm Bessel ise foton kuşağının dönüş hızını keşfetti (herbir yüzyılda 5.5 derece saniye).

Jose Comas Sol Pleiades takımyıldızındaki güneş sistemlerini keşfetti. Paul Otto Hesse foton kuşağının kalınlığını saptadı (2000 ışık yılı).

Güneş sistemimiz her 25.860 yılda bir Pleiades çevresinde bir tur dönmektedir. Yani, yaklaşık olarak her 12.500 yılda bir güneş sistemimiz bu foton kuşağının içine girer. Güneş sistemimizin foton kuşağının içindeki yolculuğu 2000 sene kadar sürer. Yani, foton kuşağından çıktıktan sonra tekrar foton kuşağına girmek için 10.500 yıl geçmektedir.Kısacası Güneş Sistemimizin Pleiadesin merkez güneşi olan Alcione’nin etrafındaki dönüşü 4 evreden ibarettir 10500 yıllık period lar karanlık devreler , 2000 yıllık evreler ise aydınlık olarak gerçekleşmektedir. Bu devrelerin alt devreleri de vardır ama üst devre 206 milyon yıl sürer.

İşte biz 21.Aralık.2012 günü 2000 yıllık devreye gireceğiz . Bu canlılar için harika bir değişim olacak .

Yüksek enerjili fotonlardan oluşan büyük bir kuşak. 2012 yılında güneş sistemimiz tüm gezegenleri ile birlikte bu kuşağa girdiğinde dünyamızın ozon deliği onarılacak ve tüm yaşam 3. boyuttan 5. boyuta geçecek. İnsanların 2 sarmallı DNA'ları ikişerli olarak biraraya gelip 12 sarmallı bir DNA'ya sahip olacaklar.

Bu olay sırasında tüm insanların chakra'ları açılacak ve duyuları ve algılamaları artacak. Herkes birbirinin düşüncesini okuyabilecek. Bu ilk önce kısa süren bir kaosa neden olacak fakat daha sonra herkes bir düşünce birliği halinde bir araya gelerek, önyargının, yalanın ve kötü düşüncelerin olmadığı bir ortama geçilecek. İnsanlar birbirinin auralarını görebilecekler. 12 sarmallı DNA'ya geçiş sonrası insanlarda hiçbir hastalık kalmayacak, hasta olanlar kendilerini ve birbirlerini iyileştirebilecekler

. Ölüm olayı ise fiziksel dünya'da kalmaktan vazgeçip başka bir boyuta geçmeye karar verme şeklinde olacak. Yani, dünya'da geri kalanlar (kalmayı seçenler) ölmeye (başka boyut gitmeye) karar verenlerin ortadan bir anda kaybolduğunu görecekler.
Fiziksel dünyamızda kalmayı seçen insanların ışık bedenleri olacak ve bu cennete benzeyen ışıklı dünyada çok güzel vakit geçirecekler. Fiziksel olarak 2000 yıl sürecek olan bu olay sonrasında foton kuşağı güneş sistemimizi terkedecek.

Aşağıda okuyacağınız evreler bu kuşağa girişimizde olası gelişmeleri basit bir şekilde izah etmektedir. Bu olayların aynen bu şekilde gelişmeme ihtimali de vardır . Tüm bu gelişmeler NASA ve tüm astronomların Evren ile şimdiye kadar yaşadıkları tecrübelere dayanılarak tahmin yoluyla belirlenmiştir.

1.gün Foton Kuşağı’nın ilk evresi olan ve SIFIR BÖLGE diye tabir edilen bu bölge madde ve madde parçacıklarının Proton parçalarını oluşturmak için çarpıştıkları ve Pleiades in elektromanyetik etkisinin etkisiz olduğu bir alandır .
Bu bölgeye girişte bilinçlik seviyemiz açılacak ve evrene farklı bir açıdan bakmamız mümkün olacak,
tüm canlıların beden tipleri değişme ihtimali, dna yapılarında değişim , hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması, tam karanlık.

2. gün: Atmosfer basıncının düşmesi, herkesin kendisini şişmiş hissetmesi, Güneş'in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması (buzul çağı soğuğu)

3.-4. gün: Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıkla aydınlanması, foton etkisinin başlaması, foton enerjili aygıtların çalışabilir hale geçmesi, yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.

5.-6. gün: 24 saatlik gündüz devresine giriş, kör bölgeden çıkıp ana foton kuşağına giriş, tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri, dünya ikliminin ısınması, foton ışınıyla çalışan gemilerin uzayda yolculuk yapmaya başlaması, telepati, telekinezi gibi psişik yeteneklerin ortaya çıkışı (uyanış, süperbilinç).

Kısaca, foton kuşağı dünya'daki tüm yaşam için çok büyük bir faydası olan, yüksek enerjili fotonlardan oluşan devasa bir kemer.

Bu dönemde evrende yaşayan diğer canlılarla bağlantı kurabileceğiz .

Önemli bir husus elektrikli hiçbir aygıtın ise foton kuşağına girildikten sonra hiçbir şekilde çalışmaması. 2000 yıl boyunca sürecek olan safhada elektrik enerjisi ile çalışacak araca ihtiyaçta olmayacak zaten. Çünkü süperbilinç halinde olma hali ve foton enerjisi kullanabilecek teknoloji ile elektrik enerjisini kullanmaya ihtiyacımız olmayacak.

Foton kuşağı (Photon Belt) konusunda daha detaylı bilgi için Virginia Essene'nin "Galaktik İnsan" kitabını tavsiye edebilirim.

Sonuç olarak , insanların bu evreye giriş konusunda tedirgin olmalarını gerektirecek ölümcül durumlar baş göstermeyecek , tam tersi canlılar için yepyeni bir başlangıç olacaktır.

Bu olaya mizahi olarak bakabilen kişilerden biri olarak size şunu söyleyebilirim . Umarım yeni dönem GALATASARAY için hayırlı olur .

Bu arada Tanrı ile temas kurma şansımızın olduğu da iddia edilmekte :-)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder