27 Aralık 2018 Perşembe

2073' E DOĞRU TAM GAZ.

2073  Böyük Türkiye nin Hedefleri ,
Son zamanlarda partilerin birbiri ardına 2023 yılını hedef yıl olarak  kabul etdiklerini duymakta ve okumaktayız .
2023 yılı cumhuriyet in kuruluş yıldönümüdür .
Bu günde  her sene hepimiz çılgınlar gibi eğlenerek  bu harika rejimi kutlarız .
Bazılarımız bununla da yetinmez  çocuklar gibi eğlenmek için Gülhane Parkı na gidip  patlamış mısır eşiliğinde mini etekli kızları seyreder ve dondurma yalar .
Bu kişilerin 23 Nisan dan anladıkları  bu kadarla sınırlıdır . Sorun ; çoğu 23. Nisan'ın ne olduğunu bile bilmez .
Hele hele , yeşilden yana tavır renk alanların bu günü zorunlu olarak , adet yerini bulsun diye kutladıklarını çok iyi bilmekteyiz .
Hatta ve hatta , bu gruplar alternatif bir kutlama  icat etmişler ve 23. Nisan kutlamalarına rakip bir eğlence yaratmışlardır . *
Evet 2023 yılını hedef tesbit etmek  , bence hedef küçültmektir . Hedef 2073 olmalıdır .
2073 yılında Türkiye de neler olacak derseniz . Eğer hedefi 2073 olarak belirlersek ; işte bu hedef doğrultusunda korkunç atılımlar yapıp muasır medeniyetler seviyesine ulaşmakta bir iki adım atmış olabiliriz .
Ama tabii şimdiki muasır medeniyetler hala bu gezegende iseler . Onlar bu hızla giderlerse , başka bir gezegene yerleşmiş olabilirler .
İşte felaket o zaman  başlar . Bütün hayatımız taklit üzerine olduğu için , adamlar gittiğinde taklit edecek bir şey bulamayacağımız için arapları taklit etmek zorunda kalabiliriz .
2073 yılında Türkiye de ne değişiklikler olabilecek diye sorarsanız şöyle bir iki satırda özetleyebiliriz .
Badem bıyık ve türban zorunlu 2 yıllık eğitimin bir parçası  olabilir .
Emniyet Kuvvetlerinin  urbaları yeşil renk ve ellerindeki biber gazı bombaları yerine  gülsuyu bombaları olabilir
Petrol Ofis hala petrol arıyor olacakki arapların petrolü bu yıllarda bitmiş olacak . ve tüm dünya  alentrikli veya değişik enerji kaynağıyla çalışan sistemler bulmuş olacak .
Boğazlar özelleştirilmiş olacak . Sahilden denize girmek ücretli olacak .
Kök hücre çalışmaları sayesinde balıklarımızı kendi evlerimizde üretiyor olabiliriz . Tabii  ulemalar dinen bir sakınca görmezlerse .
Sarı minibüs şoförleri  deodorant kullanmaya başlamış olacaklar .
Gazeteciler yazdıklarından dolayı tutuklanmayacaklar . Çünki tüm yazıları yayınlanmadan önce Ulema kontrolünden geçecek .
Erkekler için flört sırasında    kadınlara para harcamak gibi bir durum söz konusu olmayacak . Zaten ikili ilişkiler  yasaklanacak .
Nüfusumuz rahmetli Özal ın arzu ettiği rakkamı kat be kat geçerek 150 milyona dayanacak .
Ahmak vatandaşların sayısı kat be kat artacak  ama şişmanlığın etkisiyle gidemedikleri yatırlara  bilgisayarlarlarında sanal ziyaret yapacaklar .
Açlıktan şikayet eden kimse kalmayacak . Nüfusun %47 si tanrı inancıyla ayakta kalacak , diğer kısmı ise reyiki , yoga , aryuveda gibi sistemlerin etkisiyle kendinden geçip , ileri nefis geliştirme teknikleriyle  hiçbir şeyin farkında olmayacaklar .
Dana nice güzel değişiklikler bizi beklemektedir bu 2073 yılında .

Onun için hep beraber güzel günlere , hep beraber 2073 e ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder