20 Şubat 2012 Pazartesi

YOYO

 saat 09.30   Başbakan Erdoğan , Sudan kralını Dolmabahçede ağırladı. Kendisine Türkiye nin daima kendisinin arkasında olduğunu , 10-15.000 kişi katledildi diye batı dünyasının kendisine bu kadar olumsuz yaklaşımının doğru olmadığını söyledi.
     
 10.15   Başbakan ABD  Başkanı Obama ile telefonda 15 dakika görüştü .

  11.00  Başbakan İstanbul Ticaret Odası nın ek binasının açılışını yapmak üzere İTO genel merkezindeydi.
     
 12.00  Başbakan öğle namazı için Kasımpaşa daki Yusuf Efendi camisine gitti . Yolda Merhume Fatma Bacı türbesinde fatiha okudu . Halkla beraber dua eden Erdoğan a kucağına verdikleri bebeğin adını koymasını rica etdiler  O da Muhammed koydu.
     
 12.45 Başbakan  Beylikdüzünde yapılacak 26 adet inşaatın açılışını birarada yaptı ve eline aldığı hortumla temele ilk çimentoyu sıktı .

 13.55  Başbakan Ankara ya gitmek üzere geldiği Atatürk havalimanın da  Üniversitelerin özerk olması konusunda çekinceleri olduğunu , bu konu ile ilgili en kısa zamanda bir açıklama yapacağını belirtti .
 Futbol konusunda sorulan bir soruya da " ben bu konuya parmak basacağım ve en kısa sürede bu sorunu çözeceğiz " dedi  ve ekledi  " Yasama yürütmenin yargı ya karışmayarak uygulanmasıdır " .

 15.00 Başbakan Esenboğa dan ayrılırken yaptığı açıklamada  Sanayi rakkamlarının beklenenden iyi geldiğini ve allahın izniyle geçen seneye göre az da olsa %35 lik bir düşüş olduğunu söyledi.

 16.15 . Başbakanlık konutunun kapısından geöçerken kapı fabrikalarının full time çalıştığını vs vs .
     
16.50    Başbakan  Sivil Toplum Kuruluşlarının yetkililerini kabul ederek  maşallah çok iyi çalıştıklarını , kendilerininde bir takım kolaylıklar getireceklerini söyleterek gönüllere su serpti.
     
17.45    Başbakan konutun pencerelerinden birinde can dostu Fransa Cumhurbaşkanı Cüce ile konuşma yaparken aynı zamanda Hayvan Hakları örgütlerinin temsilcileri ile el sıkıştı . Daha sonra ellerini bırakıp getirdikleri dosyaları alarak bu dosyaları Brigitte Bardot a göndermesi için yaverine teslim etti .
     
18.15 Başbakan Üniversite Rektörlerini kabulünde yaptığı konuşmada türban konusunun çözülmesini , müslümanlığın en önemli konusunun saçları ve kılları örtmek olduğunu belirtti.
     
18.45  Başbakan yardımcılarına " lan başka burnumu sokacağım konu yokmu , canım sıkılıyor " dedi .  Yardımcıları   avrupa ya giderken sınırda zorluk çeken TIR larla ilgili görüş beyan edebileceğini söylediler .
     
19.00    Bu konu ile ilgli Bulgaristan Başbakanı nı arayan bizim Başbakan öbür başbakan'a fırçayı kaydı .
     
20.15    Başbakan yaverlerine çimento sektörü ile ilgili konuşmak istediğini söyleyince 2 yaver istifalarını verdi . Başbakan neden olduğunu anlayamadı .
     
21.00 Başbakan 'ın eşi  Erdoğan'a ailesini ihmal ettiği için teessüflerini bildirdi . Başbakan da bu konunun ivedi tartışılması için Pskiatristler Birliğini görüşmeye davet etti .
     
Durum budur . parlemento da sayı 550 diye söyleniyor ama bundan Başbakan'ın haberi yok gibi .
carcara DEVAM ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder