10 Şubat 2012 Cuma

FENERBAHÇE YE YAPILIRMI BU BEYLER ...

Çok değerli Türk Halkı .

İçinizde bulunduğunuz bu durumu fakr-u zaruret olarak değerlendirmenizi, dolayısıyla 1923 den beri zaten bu durumda olduğumuz cihetle bu konuyu fazla dert etmemenizi rica ederiz.

Diyeceksinizki, durup dururken sen nereden çıktın .

Doğru çok doğru düşünüyorsunuz . Ben hangi durumdan vazife çıkartıp yırtık dondan çıkmaya karar verdim .

Ben Fenerbahçe nin, gizli odaklar tarafından nasıl tuzağa düşürüldüğünü anlatmak için sizlerin 2 dakikanızı rica ediyorum .

Biliyorsunuz , tüm dünyada tanınan , tonlarca avrupa, dünya, kıtalararası şampiyonluklar kazanmış bu  fitbol takımız maalesef  iktidar ve destekçisi olduğu söylenen ve nedense yurt dışında yaşamayı tercih eden Fethullah adlı bir kişi tarafından ele geçirilmeye çalışılmaktadır.

Yurt dışında tezgahlanan bu kumpas Fethullah Efendi'nin CIA yardımlarıyla Sudan Gizli Örgütü ve Suudi Arabistan kaynaklı Kasrul Kavafil Vakfı adlı islamı fonun beraber hareketidir.

Aziz  Amca'nın  Nato ihalelerindeki başarısını kıskanan bazı kesimler , bu yolu tıkamak için çeşitli girişimler yapmışlar ama tüm bu taktikler Fenerbahçe li keskin Neocon lar tarafından sürklase edilmiştir.

Ama bu hareket mosssad'ın istihbarat başarısı ve Belçika Gizli Polis Örgütü " Secours Rouge " un  Türkiye Futbol Federasyonun daki sıkı ilişkileri ile desteklenmiş ve sonunda FB Başkanı hapise gönderilmiştir.

Şükriye Saracoğlu Stadı nın yapımındaki bir takım yolsuzlukların bazı kimsleri rahatsız etdiği ve bu yüzden FB den intikam alma yoluna gittikleri de gelen söylentiler arasında.

Presidan Obama nın bu konu ile ilgili Başbakan a kesin " ele geçirme " talimatı verdiği de gelen dedikodular arasındadır.

Emniyet Birimleri haftalarca oturup FB kulübü ile ilgili tonla çakma görüşmeler düzenlemiş ve FB li yöneticilerin seslerini taklit ederek , konuşmalara gerçek süsü vermişlerdir.

Yukarıdan gelen emirler doğrultusunda  Alman Adenhauer Vakfı , kesin olarak  "Feneri bitirin " talimatını  Mehmet Ali Aydınlar'a  vermiştir.

ve İP çekildi.

Yazık yazık , bu Fenerbahçe ye yapılırmı . Adamlar %100 suçsuz.

Tüm suç Galatasaray da  ve ithalatı serbest bırakan Gümrük Kanunu nu imzalayan Tansu Hanım da.

Tek delikanlı TÜPKAFA çıktı . pes vallahi pes ..

2 dakikanız için çok teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder