23 Haziran 2011 Perşembe

Kumarhanemiz ve has oyuncu çocuklar.

İMKB denilen  kumarhanemiz, siz buna bazıları gibi  Borsa da diyebilirsiniz, son zamanlarda gavurların etkisiyle ve her zaman hazır ve nazır olan aptalların  etkisiyle, hayli çalkantılı bir dönem geçirmekte .
Mayıs ayının son haftası ile beraber, adeta Türkiye piyasalarına yönelik bir kriz senaryoları çerçevesinde raporlar adeta bombardıman şeklinde, bir biri ardınca yayınlandı .
Ancak bugün yayınlanan bu raporların, maalesef 2010 Ekim-Kasım aylarında, piyasalarımız adeta zirvelerde  rekorlar kırarken ve faizler son 30-35 yılın tarihi diplerini yaparken , abartılı bir şekilde verilmiş olması, Aziz Nesin Amca nın o %60'ına giren aptalları perişan etti .
Diyeceksiniz ki  bu Kumarhane gene neden battı .
Eee sizde hiç bir şeyden anlamıyorsunuz. Olay belli ; gavurlar,  bu topraklar  üzerinde yaşayan sipekülatörler, manipülatörler , bıyıklı yabancı tabir ediren TC vatandaşı dürzüler ve  kumarbaz amcalar ve kurumlar Kumarhanemize geldiler , tuvalet kağıtlarının fiyatlarını yükselttiler , tabii bunları alabilmek için yüksek fiyattan döviz satdılar.
Sonra Kumarhane deki fiyatlar eyicene yükselince , etrafa borsa 80.000 hatta 100.000 olacak diye güzel haberler saldılar .Tabii trenin son vagonuna atlamaya merakli angutlar bu kağıtları kalın amcalardan pahalı fiyattan aldılar .
Amcalar ve finanskurumları ( bunlara bildiğiniz çok popüler bankalarda dahil ) bu sefer ellerindeki parayla düşük fiyatlardan döviz aldılar .
Şimdi döviz fiyatları yükselecek. Yükselince onlar dövizlerini satacaklar ve düşmüş olan Kumarhanemizden yeniden ucuza kağıt satın alceler .
Bu böyle devam edip gidecek ve zavallı Türk ve diğer azınlık halkları da Kumarhanemiz yükseldikçe;
--'' yaşasın ekonomimiz düzeliyor '' diye sevinç çığlıkları atacaklar .
BORSA ölçü ya (!) .
Bu arada yurt dışından Türkiye ye para pompalayan hem dahili hem harici bedhahlar , hökümeti memnun etmek için Hazine Bonosu alacaklar ki; hökümet sıcak para girişine dur demesin .
Ne yani, siz şimdi memleketin durumu kötümü diyeceksiniz, bu yazıdan sonra ?
Salak olmayın arkadaşlar. Bakın memleketimiz de yaşayan canlı türlerinin %50 si hayatlarından memnun .
Sizde mutlu olmaya , memnun yaşamaya gayret edin .
 Battı balık yan gider ..
Ha; Tanrıya dua etmeyi de sakın ola ihmal etmeyin . Her şeyin tanrı bilir ..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder