6 Kasım 2012 Salı

RADYASYON VE ERKEKLERE FAYDALARI ..


Belki biliyorsunuzdur, doğadaki gerek her türlü  ürünler gerekse doğadaki çeşitli olaylar, sürekli  bir çeşit zararlı ışınlar yayıyor.
Cep telefonları’nın yaydığı radyasyonlu dalgalar konusunda yıllarca uyarılıyoruz .
Kimi bilim adamına gore Röntgen cihazı bile cep telefonlarından daha az radyasyon yayıyor
Demekki, bundan sonra ufak bir röntgen cihazı alacağız, hem röntgen çekip  hem konuşacağız  dermişim .
Gerçi hepinizin bilmediği bir konu var . Sabahtan akşama kadar dizi seyredip, radyasyonlu cep telefonlarınızla çan çun ederseniz , tabiiki bir boktan haberiniz olmaz . öyle tın tın olursunuz işte ..
Bir kere elektromanyetik  dalgalar ile radyasyon arasında fark vardır . Ama siz  cahiller bu ikisini hep karıştırıyorsunuz . Bir çok deyimi karıştırdığınız gibi . Mesela ‘’ teşbihte hata olmaz “ yerine “ temsilde hata olmaz ‘’ veya “ tesbihte hata olmaz “ denildiği gibi .
Her madde ve cihaz etrafına belirli oranlarda enerji bırakır . Bunlar radyasyon değildir .
Dünya Sağlık Örgütü tarafından cep telefonlarının  2B risk grubuna alındığını söylüyorum .
Bu 2B grubu içerisinde , şimdi dikkatli durum , Turşu ve kahve de var . Var ama, tabii sizin de bir küp turşu yiyeceğinizi  beklemiyoruz . Eğer yerseniz , çöp tenekenizi pardon midenizi bozarsınız .
Veyahutta oturup 15 fincan, eğer kıroysanız bardak,  kahve içerseniz, cep telefonundan aldığınız elektromanyetik dalgadan daha fazla zarar görürsünüz.
Veya TV de saatlerce siyasetçileri seyrederseniz manyak olursunuz . Gerçi bir değişiklik olmaz ama !
Sonracığıma, cep telefonundan aldığınız zararlı dalgaların etkisini azaltabilmeniz için alınacak önlemler belli . Kulaklık kullanın , jep telefonunuzu kulağınızdan uzak tutun , aranıza bir parmak koyun , genital bölgenizde tutmayın  yoksa kuş ötmez filan falan gibi önlemler alabiliyorsunuz .
Ama yemeye ,içmeye bir çözüm getirmiyor bilim adamları pardon insanları .( yaa güzel arkadaşlar bu '' Bilim insanı '' lafına da fena takıldım vallahi . Kaç tane bilim karısı gördünüz yada duydunuz ? )
Şu cinsel eşitlik diye diye tüm erkekleri nonoş yapacak bunlar . Galiba erkekler konusunda gizli bir plan yürütmeye konuldu. Dikkat edelim lütfen . 
Dolayısıyla bırakın sürekli kabuslar görmeyi,  her şeyi  kararında yapın . Ne saatlerce telefon ile boş boş konuşun, ne de öküzler gibi bir oturuşta 2 porsiyon mantı veya bir paket çiğdem çekirdek yiyin .
İnsan olun insan.. Adamı hasta etmeyin.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder